یکشنبه ۱۶ آذر ۱۳۹۹ - ۱۳:۲۵
اهداء اینترنت رایگان به نویسندگان و تسهیل‌گران جام باشگاه‌های کتابخوانی

مدیرکل دفتر مطالعات و برنامه‏‌ریزی‎های فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: سه هزار و 500 نویسنده و چهار هزار تسهیل‌گر جام باشگاه‌های کتاب‌خوانی اینترنت رایگان دریافت می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، به‌نقل از روابط عمومی معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، ابراهیم حیدری از اهداء اینترنت رایگان به تسهیل‌گران و مربیان جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان و همچنین نویسندگان  خبر داد و گفت: برای غلبه موثر‌تر بر محدودیت‌های ناشی از شیوع بیماری کرونا و همچنین تداوم فعالیت‌های ترویج کتابخوانی از طریق فضای مجازی بنا شد از میان فعالان ترویج کتابخوانی به تسهیل‌گران ترویج کتابخوانی و همچنین نویسندگان  فعال در این حوزه  تا سقف 50 گیگ برای استفاده یک‌سال اینترنت رایگان اهدا شود.
 
حیدری بیان کرد: این اقدام در سایه تفاهم و همکاری معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با  وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات میسر شده‌است. اپراتور رایتل مسئولیت انجام این کار را به عهده گرفته‌است. در این مرحله  به ۴‌هزار تسهیل‌گر باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان و سه‌هزار پانصد نویسنده، به‌مدت یک‌سال اینترنت رایگان به مقدار ۵۰ گیگ اهدا می‌شود.
 
مدیرکل دفتر مطالعات و برنامه‌ریزی فرهنگی عنوان کرد: تسهیل‌گران باشگاه کتابخوانی کودک و نوجوان مسئولیت بیش از ۲۰‌هزار باشگاه کتابخوانی با ۳۳۰ هزار عضو در ۱۸۰۰ شهر و روستا را عهده دارند و این فعالیت‌ها را به‌صورت داوطلبانه مدیریت می‌کنند. فهرست اعضاء تسهیل‌گران باشگاه‌های کتابخوانی از سوی دفتر مطالعات و برنامه‌ریزی فرهنگی تهیه شده‌است و به انضمام فهرست نویسندگان که از بانک اطلاعات خانه کتاب ایران تهیه شده به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برای دریافت اینترنت رایگان ارسال شده‌است. در این مرحله اهداء اینترنت رایگان، نویسندگان برگزیده در جشنواره‌های ادبی و همچنین دارای بیش از 7 اثر منتشر شده در اولویت قرار داشتند.
 
جام باشگاه‌های  کتابخوانی با هدف  کمک به افزایش سرانه مطالعه میان کودکان و نوجوانان و همچنین تقویت فرهنگ گفت‌وگو و تقویت استدلال و مهارت در بحث و قدرت تحلیل و تفکر انتقادی در کودکان و نوجوانان تشکیل شده‌است.
 
از دیگر  اهداف این رقابت می‌توان به  این موارد اشاره کرد: آشنایی بچه‌ها با محیط‌های مرتبط با کتاب همچون کتابفروشی، کتابخانه و تبدیل فضاهای عمومی موجود به فضاهایی مناسب برای مطالعه فردی و گروهی همچنین گسترش فرهنگ همکاری و مشارکت در انجام یک کار گروهی و نیز  پیشرفت تحصیلی از راه برنامه‌ای سرگرم‌کننده میان کودکان و نوجوانان، کمک به تأسیس و تقویت کتابخانه‌های کوچک کلاسی، مهدکودکی، کانونی، آپارتمانی، محله‌ای، مسجدی و...،  ارتباط بین اهل قلم و کودکان و نوجوانان، کمک به گسترش تبلیغ و معرفی کتاب و ... .

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها