چهارمین دوره جام باشگاههای کتابخوانی کودک و نوجوان گیلان با معرفی برگزیدگان در شش دسته به کار خود پایان داد.
دبیر اجرایی چهارمین جام باشگاههای کتابخوانی گیلان در این مراسم با قدردانی از ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان برای ایجاد بسترهای مناسب برای اجرای این جام، گفت: با همکاری این ادارهکل، برای اولین بار اجرای جام در دوره چهارم به بخش خصوصی سپرده شد.
بهنام رمضانینژاد با بیان اینکه آسیب شناسی و شناسایی نقاط قوت و ضعف جام باشگاههای دورههای گذشته بخشی از برنامههای امسال بود، افزود: یکی از مهمترین موضوعاتی که امسال مد نظر قرار گرفت، بخش آموزش و برگزاری کارگاههای آموزشی در سطح استان بود.
وی با اشاره به اینکه جام باشگاهها طرحی آموزش محور است، بیان کرد: برای فعال کردن دبیرخانههای شهرستانی و تأمین کتاب که یکی از چالشها در سالهای گذشته بوده، گامهای خوبی برداشته شدهاست.
رمضانینژاد در ادامه با بیان اینکه برقراری ارتباط مستمر با دبیرخانه مرکزی برای بازتاب فعالیتهای انجام شده در استان گیلان، از دیگر برنامههای جام باشگاههای امسال بود، عنوان کرد: افزایش تعداد کارگاههای آموزشی امسال مورد توجه قرار گرفت و در زمینه رفع کاستیها نیز اقدامات خوبی شده است.
دبیر اجرایی چهارمین جام باشگاههای کتابخوانی گیلان با اشاره به اینکه موقعیتآفرینی یکی دیگر از برنامههای امسال بود، افزود: حضور در پانزدهمین نمایشگاه بزرگ کتاب گیلان، تشکیل گروه داوری ویژه برای هر شهرستان با فعالیت ۱۷ داور و همچنین خودانتقادی و بررسی و آسیب شناسی نیز در دستور کار قرار گرفت.
وی با بیان اینکه ۶۴۵ نفر در کارگاههای آموزشی برگزار شده در این دوره شرکت کردند، گفت: در چهارمین دوره جام باشگاههای کتابخوانی کودک و نوجوان گیلان در مجموع ۴۵۰ باشگاه با بیش از ۲۰۰ تسهیل گر و ۳۵۰۰ عضو فعالیت داشتند.
رمضانینژاد با اشاره به تهیه ۳۴۲ عنوان از کتابهای درخواستی اعضا، ادامه داد: در نهایت ۳۵ باشگاه، ۳۹ فیلم معرفی کتاب و ۳۸ نامه به نویسنده، انتخاب و بهعنوان آثار برگزیده به دبیرخانه مرکزی در تهران ارسال شد.
در پایان این مراسم؛ برگزیدگان چهارمین دوره جام باشگاههای کتابخوانی کودک و نوجوان گیلان معرفی و تجلیل شدند.
نظر شما