مولف در بخشی از این کتاب مینویسد: «زندگی آغازی دارد و پایانی. در طول زندگی لحظاتی هست كه خود میتواند آغاز یا پایان یك زندگی باشد. سرطان برای بسیاری، پایانی دردناك است. من نیز به سرطانی سخت مبتلا شدم كه از دید عالم پزشكی احتمال زیادی برای زنده ماندم وجود نداشت. بر آن شدم تا سرطان را سكوی پرشی برای خود و دیگران بدانم. خاطرات مبارزه سرسختانهام را لا به لای خطوط این كتاب آوردهام. اگر همراهی با دلنوشتههای این كتاب بتواند دریچهای كوچك رو به سوی ایمان، عشق، امید و معنا باز كند بیشك بهترین پاداش خود را از نگارش آن گرفتهام. روزی میآید كه من وجود ندارم، مهم آن است كه از من خاطرهای از عشق به همنوعانم به یادگار برجای ماند».
مدیر انتشار نوشته اصفهان نیز در رابطه با چاپ سوم این کتاب گفت: کتاب حاضر حاصل تجربیات خاطرات توصیهها و روند مبارزه جسمی و روحی شیربن تبعه امامی با بیماری سرطان در طول یک سال است که نکات جالبی نیز برای بحران فعلی کرونا در آن میتوان یافت و به تازگی به چاپ مجدد نیز رسید.
مهدی صاحبفصول در ادامه افزود: سرطان حکایت مرگ و زندگی، حکایت درد، مبارزه، تنهایی و سختی، بحران، فشار، ناتوانی، ضعف، بیحوصلگی، ناامیدی و تخریب مستمر. سرطان موریانهای است که از درون وجود را خورد میکند تا به ناگاه فروریزد.
وی ادامه داد: امروزه شیوع سرطان در کشور ما رو به افزایش است. تنها انتخاب اکثر مبتلایان در مبارزه با این بیماری شیمی درمانی، پرتو درمانی، جراحی و سایر روشهای پزشکی است. اکثر این روشها صرفاً فیزیک سرطان را کنترل و محدود میکند و اینکه از نظر روانشناختی، قبل از سرطان، در طول دوران سرطان و پس از آن چه بر سر بیمار آمده است و چه تأثیری بر ایجاد روند و استمرار بیماری داشته از نظر اکثر متخصصان دور مانده است.
کتاب «سرطان، پایان و آغاز من» که در سال 1395 منتشر شد، به تازگی به چاپ سوم رسیده است.
نظر شما