دوره دانشافزایی زبان و ادبیات فارسی ویژه دانشجویان دانشگاه استانبول در تابستان سال آینده از سوی دانشگاه تبریز برگزار میشود.
محمود آک در این دیدار گفت: دانشگاه استانبول برای تبادل استادان و دانشجویان، پروژههای همکاری مختلفی دارد. تکنوپارک دانشگاه استانبول جزو ده تکنو پارک برتر ترکیه است. با توجه به سطح مقالات علمی دانشگاههای ایران و ترکیه میتوانیم هیأت داوری مشترکی برای بررسی و انتشار مقالات علمی استادان دو کشور تشکیل دهیم.
میررضا مجیدی هم در این دیدار گفت: دانشگاه تبریز در جمهوری اسلامی ایران از جمله دانشگاههای جامع محسوب میشود. دانشگاه تبریز دارای ۲۰ دانشکده و ۱۰ مرکز تحقیقاتی است. دانشگاه تبریز بیش از ۲۰۰ تفاهمنامه همکاری علمی و دانشگاهی با کشورهای مختلف دارد که ۸۰ تفاهمنامه آن با دانشگاههای ترکیه است.
رئیس دانشگاه تبریز افزود: مایلیم همکاریهای علمی بیشتری با دانشگاه استانبول داشته باشیم، به همین منظور میتوان تبادل دانشجو در زمینههای زبانهای (فارسی و ترکی استانبولی) و دیگر رشتهها و همچنین، نشستهای علمی مشترک داشته باشیم.
وی با اشاره به اینکه دانشگاه تبریز بیشترین مقالات علمی مشترک با کشور همسایه خود ترکیه را منتشر کرده است، گفت: اگر در دیپلماسی علمی قوی باشیم به خصوص با همسایگان خود، حتما زمینههای دیگر روابط دو کشور را تحت تأثیر قرار خواهد داد.
مقتدری، وابسته فرهنگی کشورمان در استانبول نیز در این دیدار با اشاره به ظرفیت دانشگاههای جمهوری اسلامی ایران، آمادگی این نمایندگی را برای فراهم آوردن زمینه توسعه همکاریهای علمی مشترک میان دانشگاه استانبول با دانشگاههای ایران اعلام کرد.
در این دیدار که علی گوزل یوز، رئیس گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه استانبول حضور داشت، مقرر شد دوره دانشافزایی زبان و ادبیات فارسی برای تعدادی از دانشجویان دانشگاه استانبول در تابستان سال آینده از سوی دانشگاه تبریز برنامهریزی و برگزار شود.
نظر شما