برگزیده جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران گفت: اهالی فرهنگ تنگ نظر نیستند و اگر داوری ببیند که کتابی ارزشمند است، به دلایل ایدئولوژیک و اعتقادی آن را کنار نمیگذارد.
وی ادامه داد: وقتی من درباره متن صحبت میکنم، زندگی را در نظر دارم و نه فقط شعر و داستان و فیلم. البته در این کتاب فیلم، رمان و شعر نقد شده است اما روایتشناسی و نشانهشناسی و این جور رویکردهای نقادانه برای فهم پیرامون اطراف ماست.
این منتقد ادبی در توضیح دیدگاهاش نسبت به داوری جایزه جلال و کتاب سال جمهوری اسلامی ایران گفت: من در دورههای اخیر در میان داوران این جوایز نبودم اما بر اساس دانش عمومی و اطلاعاتم میگویم که اهالی فرهنگ تنگ نظر نیستند و اگر داوری ببیند که کتابی ارزشمند است، به دلایل ایدئولوژیک و اعتقادی آن را کنار نمیگذارد؛ اگر کسی چنین کاری کند، شک نکنید که آن آدم فرهنگی نیست.
وی در پایان گفت: با توجه به اینکه سالها در جوایز مختلف داوری کردهام، میدانم که امکان دارد برخی داوریهای بعضی افراد را ناخرسند کند. در حال حاضر در جشنواره فیلم فجر و سال گذشته این جشنواره نیز مناقشاتی در حاشیه ایجاد شد که نمایانگر همین موضوع بود. به نظر من اگر داوری بدون پیش نظرها و به صورت علمی انجام شده باشد، همه باید بپذیرند.
نظرات