«ترکیبات جبری چند وجهیهای محدب» نوشته تاکایوکی هیبی با ترجمه حسین سبزرو عضو هیات علمی دانشگاه تهران برگرفته از بیستویک سخنرانی است که در تاریخ نوامبر و دسامبر سال 1991 توسط مولف در دانشگاه سیدنی ارائه شده است. تاکید نویسنده در این اثر بر آن بود تا نشان دهد که چگونه روشهای جبری در مطالعه نوین ترکیبات، قدرتمند و ضروری است. وی در سراسر کتابش تعریفها و مثالهایی از تقریبا تمام مطالب پایهای درباره ترکیبات، جبر جابهجایی و توپولوژی جبری برای خوانندگان با اطلاعات برای مثال یک دانشجوی کارشناسی ارائه داده است. بنابراین پیشنیازهای فهم این کتاب تقریبا اندک است.
«ترکیبات جبری چند وجهیهای محدب» در 222 صفحه، به قیمت 270 هزار تومان از سوی انتشارات دانشگاه تهران پاییز امسال در قفسه کتابفروشیها جای گرفت.
جامعه صنعتی امروزه باید دو مشکل عمده را حل کند؛ فقدان مواد خام و کمبود انرژی. در سراسر جهان سالانه تقریبا 20 تا 50 ملیون تن پسماند تجهیزات الکتریکی و الکترونیکی تولید میشود چنین مقدار پسماندی نه تنها به لحاظ کمیت، بلکه به دلیل داشتن موادی همچو فلزلت سنگین و پلاستیک میتوانند ماهیت خطرناکی داشته باشند به ویژه اگر با روش نادرست یا نامناسب مدیریت شوند. کتاب «روشهای بازیافت پسماندهای الکترونیکی» نوشته هوگو مارسلوویت و آندریا مورابرناردس با ترجمه سیدمحمد موسوی، نازنین بهاءلوهوره و با همکاری فاطمه پورحسین علمداری؛ مکمل وضعیت فعلی اطلاعات منتشر شده درمورد بازیافت پسماند تجهیزات الکتریکی و الکترونیکی مرغوب است که به صورت فشرده مراحل عملیات اصلی را با روشهای فیزیک، فیزیکوشیمیایی و شیمیایی توضیح میدهد.
مروری بر فصلها
در فصلهای اول و دوم کتاب «روشهای بازیافت پسماندهای الکترونیکی» پسماندهای الکترونیکی، مشکلات ناشی از آنها آمارهای مربوط و مدیریت این پسماندها مرور شده است. فصل سوم نگاهی کلی به فرآیند بازیافت داشته که این فرآیندها در فصلهای بعد با جزئیات بیشتری بررسی شدهاند. فصل چهارم جزئیات فرایندهای مکانیکی و فصل پنجم شرتایط مختلف پردازش با محلولهای فروشویی، فصل ششم بازیابی فلزات از طریق فرآیندهای هیدرومتالورژیکی، فصلهای هفتم و هشتم هم به ترتیب پردازش الکترومتالورژیکی و پیرومتالورژیکی را به صورت مفصل توضیح دادهاند. در فصل نهم نیز کلیات بازیافت مواد به ویژه بازیافت اجزای غیرفلزی پسماندهای الکترونیکی مورد توجه قرار گرفته و در نهایت در فصل دهم به بررسی با بازیافت انواع باتری پرداخته است. محتویات این کتاب میتواند منبع اطلاعاتی و مرجع آموزشی تخصصی برای محققان مهندسان و همچنین دانشجویان باشد.
«روشهای بازیافت پسماندهای الکترونیکی»، در 230صفحه، به قیمت 290 هزار تومان، از سوی انتشارات دانشگاه تهران به کتابفروشیها رسید.
نظر شما