چهارشنبه ۱۲ دی ۱۳۹۷ - ۱۶:۵۸
روایت تولد قالی ایرانی از زبان نادر ابراهیمی

«قصه‌ گل‌های قالی» تصویری شاعرانه از پیدایش هنر قالی‌بافی در ایران است که به قلم نادر ابراهیمی و تصویرگری نورالدین زرین‌کلک به چاپ دهم رسیده است.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) نادر ابراهیمی در کتاب تخیلی «قصه‌ گل‌های قالی» نگاهی به هنر والای قالی‌بافی و نقش آن در ایجاد تخیل دارد. نویسنده ضمن بیان مقدمه‌ای از تاثیرهای توجه به قالی و فرش به بیان داستانی افسانه‌وار پرداخته است.

در این کتاب، مردی از اهالی کرمان به دنبال خشک‌سالی سرزمینش سفر را آغاز می‌کند. پس از چند سال که او به خانه برمی‌گردد با درخواست فرزندانش مبنی بر تصویرسازی این سفرها روبه‌رو می‌شود. او که نمی‌تواند فرزندان خود را به سفر ببرد و نمی‌داند چطور آن شهرها را به خانه‌اش بیاورد به شیوه‌ جدیدی از آفرینش فکر می‌کند. با این فکر است که او بافت قالی را شروع می‌کند و دریا و قایق و جنگل را به خانه می‌آورد.

در تصویرسازی‌های این کتاب که از سوی نورالدین زرین‌کلک انجام شده است، مخاطبان با نقش قالی‌ها همراه می‌شوند و با آن‌ها سفر می‌کنند.

این اثر نخستین بار در سال ۱۳۵۲ از سوی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان منتشر شده و در چاپ دهم با قیمت ۵هزار و ۵۰۰ تومان به دست مخاطبان رسیده است.

براساس خبر روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون، کتاب «قصه‌ گل‌های قالی» با قطع خشتی و ۲۴ صفحه مناسب گروه سنی «ب» (۷ تا ۹ سال) است.

گفتنی است این اثر که پیش‌تر در شمارگان ۸۰هزار نسخه به دست مخاطبان رسیده بود هم‌اینک در پنج هزار نسخه منتشر شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها