آیین اختتامیه مسابقه بزرگ کتابخوانی «ماه در آب» بعدازظهر روز دوشنبه 26 آذرماه در سالن اجتماعات انتشارات مدرسه برگزار شد.
در ابتدای مراسم اختتامیه مدیرعامل انتشارات مدرسه گفت:«افتخار بزرگیست میزبانی از کسانی که به دنیای کتاب و دانایی پا گذاشتند. تمام کسانی که با کتاب و کتابخوانی محشورند و از کتاب و کلمه برای ارتقاء سطح ذهن و توانایی عقلی خودشان بهره میگیرند قطعا جزء برندگان ما هستند و این برنده بودن مضاعف را تبریک عرض میکنم به عزیزانی که امروز در خدمتشات هستم و امیدوارم این موفقیت پلهای باشد برای رسیدن به موفقیتهای بعدی و بعدی و...
حمیدرضا شاهآبادی ضمن خبردادن از برنامههای مشابه در آینده ادامه داد:«انتشارات مدرسه با توجه به رسالت و وظایفی که بر عهدهاش گذاشته شده همیشه خودش را ملزم دانسته به برگزاری برنامههای متنوع تا توجه عمومی مردم را به خودش جلب کند و این امکان را فراهم کند تا همه آحاد مردم طعم شیرین کتابخوانی را بچشند. کتاب تجربه چکیده بشر است و این چکیده تجربهها سینه به سینه و نسل به نسل منتقل میشود و آنچه که باعث میشود بشر امروز حداقل در ظاهر با بشر هزارسال قبل فرق داشته باشد کتاب است. کتابی که توانسته تجربه هر نسل را به نسل بعدی منتقل کند. و این امکان را فراهم کند که آزمودهها مجدداً آزموده نشوند. راههای رفته شده مجدداً پاخورده نشوند. در ایام سوگواری سالار شهیدان در ماههای محرم و صفر این توفیق را خدا به ما داد کتاب «ماه در آب» نوشته محمدرضا سنگری را به جامعه ایرانی معرفی کنیم و همه را به مطالعه آن دعوت کنیم.»
وی ادامه داد: این موضوع انتقال تجربه بسیار واضحتر و روشنتر است. همه ما میدانیم که در واقعه عاشورا گروهی از بهترین بندگان خدا و شایستهترین افراد زمین جان خود را فدا کردند تا کلام الهی و دین خداوند متعال زنده و پایدار بماند و از خدشه و لطمه دیدن دور نگه داشته شود. آنچه که باعث شده ما بعد از 1400 سال همچنان درباره این موضوع صحبت میکنیم انتقال پیام عاشورا است که سینه به سینه و نسل به نسل منتقل شده و امروز به ما رسیده است. اگر سالار شهیدان اباعبدالله الحسین(علیهالسلام) و یارانشان جان خودشان را فدا کردند خواهر بزرگوارشان پیامشان را منتقل کردند. از خطبه آتشینی که در دربار یزید قرائت کردند مفهوم عاشورا در قالب کلمه قرار گرفت و این کلمه بعدها مکتوب شد و سینه به سینه و دست به دست به دست ما رسید و ما امروز هم با پیام عاشورا آشنا هستیم. بنابراین خیلی خوب میتوانیم درک کنیم که یک کتاب چطور میتواند چکیده یک تجربه و یک اتفاق بزرگ باشد و ما را آگاه کند و از یک فداکاری بزرگ و از یک تلاش ارزشمند که قطعاً تا همیشه تاریخ زنده خواهد بود و همچنان نسل به نسل منتقل خواهد شد و قطعاً یکی از راههای انتقالش یا شاید بتوان گفت اصلیترین راه انتقالش کتاب خواهد بود و همه باید تلاش کنیم هم در این زمینه بنویسیم و هم بخوانیم».
شاه آبادی اضافه کرد: «جمعی از شرکتکنندگان ما دانشآموزان بودند اما آنچه که بیش از همه جای خوشحالیست حضور فعال خانواده کتابخوان در این مسابقه بود. در بین شرکتکنندگان خانوادهای حضور داشتند که همگی برندگان مسابقه بودند. مادر خانواده گفت: «خانواده ما از این مسابقه چهارتا جایزه برده. خودم، همسرم و پسرم بن تخفیف کتاب و دخترم نفر اول شده. خیلی خوشحالم که کتابخوانی دستهجمعی ما جواب داد نه برای جایزه. این اتفاق نشان داد که کتاب هم میتواند ما را دور هم جمع کند. حقیقتش این است روزی که از انتشارات مدرسه با ما تماس گرفتند روز بسیار قشنگی بود. تکتک اعضای خانواده که وارد منزل میشدند خوشحال از این بودند که با آنها تماس گرفته شده و برنده اعلام شدند بدون این که بدانند جایزهشان چیست. باورمان نمیشد من اشک میریختم مثل همین الان. آن شب حالمان خیلی خوب بود».
در پایان به سه نفر از برگزیدگان جوایز و تندیس، و به ده شرکتکننده به قید قرعه بنخرید کتاب توسط مدیرعامل اهداء شد. مصاحبه صوتی با هریک از برندگان را در قسمت رسانهای به اشتراک گذاشتهایم.
لیست برندگان:
نفر اول: زهرا صادقزاده قمصری
نفر دوم: فهیمه معصومزاده
نفر سوم: رومیناسادات طباطبایی
و ده نفر نیز به قید قرعه بن تخفیف کتاب برنده شدند.
نظر شما