سه‌شنبه ۲۷ آذر ۱۳۹۷ - ۱۲:۴۷
نفرات برتر جشنواره پژوهش سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران مشخص شدند

مراسم اختتامیه نهمین جشنواره پژوهش سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران صبح دوشنبه 26 آذرماه 1397 با هدف معرفي دستاوردهاي علمي و پژوهشي در حوزه‌هاي علم اطلاعات و دانش شناسي ، علوم آرشيوي و اسنادي و اسلام‌شناسی و ایران‌شناسی در سالن همایش های آرشیو ملی ایران برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) به نقل از روابط عمومی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، رضا خانی پور، دبیر علمی نهمین جشنواره پژوهش سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران گفت: هدف از برگزاری این جشنواره انگیزه بخشیدن به پژوهشگران است. همچنین برگزاری این دست جشنواره ها می تواند بستری برای عرضه پژوهش ها باشد.

مدیر کل پژوهش و برنامه ریزی سازمان اسناد و کتابخانه ملی گفت: اگر امور روزمره باعث غقلت از پژوهش شود، یکی از ارکان مهم سازمان عملی نشده است.

دبیر علمی نهمین جشنواره پژوهش سازمان اسناد و کتابخانه ملی اضافه کرد: در آموزه های دینی ما هم به این موضوع اشاره شده است. بنابراین از همه این موارد نتیجه می گیریم که علم و عمل باید با یکدیگر باشد. در قرآن هم تعقل و اندیشه جایگاه ویژه ای دارد.

او در ادامه با ارائه گزارشی از قعالیت های پژوهشی در سازمان اسناد و کتابخانه ملی گفت: اگر پژوهش های سازمان درست و به موقع انجام شود، ثروت آفرینی می کند، مرجعیت ملی و بین المللی پیدا می کند و رضایتمندی به همراه خواهد داشت.

در ادامه همایش فریبرز خسروی، معاون پژوهش و منابع دیجیتال سازمان اسناد و کتابخانه ملی گفت: باید به این موضوع بپردازیم که چرا در شرایط فعلی جامعه ما، پژوهش امر پویا و ستوده ای نیست.

خسروی افزود: در حوزه استناد به مقالات کشور ما نسبت به به مقالات نیز کشور ما یک دهم درصد است و این موضوع در آمریکا بالای 50 درصد است.

او افزود: لازمه ارتقا در هر حیطه ای ایجاد زیر ساخت ها و صرف هزینه است. به طور مثال در بخش های نانو فناوری، بیوتکنولوژی و دفاعی کشور که جزء سرآمدان در دنیا هستیم، زیرساخت ها را فراهم کرده ایم.

معاون پژوهش و منابع دیجیتال سازمان اسناد و کتابخانه ملی ادامه داد: همچنین برای اینکه بخواهیم در دنیا تاثیرگذار باشیم، نباید کمیت را در نظر بگیریم و باید از سیطره کمیت خارج شویم.

خسروی گفت: افزایش سه برابری تعداد دانشگاه های دولتی و پنج برابری دانشگاه های غیر انتفاعی در حالی که زیر ساخت های علمی و پژوهشی فراهم نشده است نمونه ای از سیطره کمیت در جامعه علمی است.
به عقیده خسروی باید نگاه پلتفرمی در بحث پژوهش وجود داشته باشد و سازمان اسناد و کتابخانه ملی می تواند به عنوان پلتفرمی قوی در زمینه تولید، پردازش و ارائه اطلاعات و در دسترس قرار دادن آن به عموم جامعه به عنوان مصرف کنندگان علم باشد.

او افزود: متاسفانه جامعه ما تشنه اطلاعات نیست. درصورتی که اگر این نیاز وجود داشته باشد، طبیعتا پژوهش هم رشد می کند و هم سامان خواهد داشت.

در بخش دیگر فتانه ترکاشوند، دبیر اجرایی نهمین جشنواره پژوهش سازمان اسناد و کتابخانه ملی درباره روند برگزاری جشنواره پژوهش گفت: مجموعا 57 کتاب، 23 طرح و 38 پایان نامه به این جشنواره ارسال شد که برای گذراندن مراحل ارزیابی به داوران ارسال شد و آثار از این طریق برگزیده انتخاب شد.

در پایان نیز با اهدا لوح و جوایزی از نفرات و طرح های برتر نهمین جشنواره پژوهش سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران تجلیل شد.

اسامی نفرات برتر و شایسته تقدیر نهمین جشنواره پژوهش سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران به شرح ذیل است:
ندا عباسی دشتکی
سمیرا آقاده ده زاده
نگین شکرزاده هشترودی
زهرا ناصری
فاطمه تقی‌پناهی
صدیقه احمدی فصیح
نرگس خاتون عزیزیان
حبیب اله عظیمی
مریم تفضلی شادپور
ابراهیم افشار زنجانی
سعیده اکبری داریان-  زینب پاپی - شیرین تعاونی -  افسانه  تیموری خانی -  زهرا شادمان- نرگس عزیزیان-   سهیلا  فعال- محبوبه قربانی-  الناز مرادی- طاهره یعقوب پور
اعظم نجفقلی‌نژاد، علی صادقزاده و محمدی فرناز
مریم خسروی، رویا پورنقی، بهروز رسولی
علی صادقزاده
محبوبه قربانی
محمد حسین یزدانی راد
میثم صادقی ساروکلایی
نرگس نشاط شمیرانی
حسین عبدالملکی
صدیقه احمدی فصیح
حشمت اله عزیزی
میثم صادقی ساروکلایی

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها