عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران گفت: یکی از نقاط ضعف ما نقد آثار مکتوب است و اگر بتوانیم فضای نقد را در قالبهای مختلف در هفته کتاب بگنجانیم، این موضوع میتواند به پویایی و نشاط برنامههای این هفته کمک کند.
وی ادامه داد: امیدوارم در سایه این هفته و برنامههایی که در آن قرار دارد، سالبهسال شاهد رشد و نمو آثار کیفی و حضور نویسندگان جدید و جوان در عرصه مکتوب و فرهنگ کشور باشیم، همچنین هفته کتاب سالبهسال رونق بیشتری داشته باشد و شور و شوق برای برگزاری برنامههای این هفته بیشتر شود.
قاضیزاده هاشمی با بیان اینکه استمرار این برنامه امسال در آستانه بیستوششمین سال نشاندهنده موفق بودن هفته کتاب است، گفت: برگزاری این رویداد نشان میدهد که کتاب در کشور ما به دنبال رشد فضای دیجیتال و نشر الکترونیک از روند نسبتاً تثبیت شدهای برخوردار است و مخاطبان خود را دارد.
وی تاکید کرد: این هفته یک جشن بزرگ برای کتاب و کتابخوانی است و امیدوارم یک جشن واقعی برای نویسندگان و ناشران کشور باشد. اما در این زمینه باید در برنامهریزیها سیاستهای تشویقی و حمایتی در نظر بگیریم تا اثرگذاری این رویداد بیشتر شود.
قاضیزاده حمایت از آثار اولیها را یکی دیگر از ضروریات برنامههای این هفته دانست و یادآور شد: کسانی که آثار اولشان منتشر میشود باید به صورت ویژه حمایت شوند، همچنین شناخت آثار برجسته در میان نویسندگان و استعدادیابی و نخبهپروری در عرصه نویسندگی از جمله اقداماتی است که میتواند در برنامههای این هفته پیگیری شود.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه هفته کتاب فرصتی است تا کتابهای پرفروش به جامعه معرفی شود، گفت: آثار پرفروش سال به روایت مخاطبان و مردم و آثار مناسب و ارزشمند از دیدگاه منتقدان باید به مردم معرفی شود، زیرا یکی از نقاط ضعف ما حوزه نقد آثار مکتوب، نقد ادبی، نقد مفهومی و شعر، داستان، رمان است و اگر بتوانیم فضای نقد را در قالبهای مختلف برجستهسازی کنیم و در هفته کتاب بگنجانیم این موضوع میتواند به پویایی و نشاط برنامههای این هفته کمک کند.
نظر شما