مجموعه داستان «آهنگی که با تو شنیدم» با حضور نویسنده آناماریا مرادی و منتقد احمد بهرامی در کافه کتاب شهرکتاب ساوه و با همکاری خانه کتاب نقد و بررسی شد.
در ادامه جلسه نویسنده آناماریا مرادی با خواندن یکی از داستانها گفت: نگاه من در تکنیک و ساختار به پستمدرن بوده است زیرا بنظرم در بیان افکارم و فضاها و شخصیتها به نقطهنظر من نزدیکتر است. قاعدهگریزی و شکستن قواعد داستاننویسی را شما میتوانید در تکتک داستانها ببینید.
احمد بهرامی در پاسخ صحبت نویسنده گفت: در جامعهای که هنوز در سنت دست و پا میزند و به مدرنیسم نرسیده چگونه پستمدرن وسیله و شکل بیانی میتواند باشد زیرا بنابر تعریف میبایست داستان پستمدرن بر ویرانههای دنیای مدرن بنا شود و حال آنکه ما هنوز دنیای مدرن و ادبیات آن را تجربه نکردهایم .
سپس در ادامه جلسه ضمن پاسخگویی نویسنده به پرسشها، حاضرین نیز نقد خود را بیان داشتند از جمله اکبر نجفی گفت: این مجموعه زیبا و خواندنی است و بیانکننده دنیای زنانه معاصر و سرشار از افسردگی است. شکل بیانی و لغات استفاده شده و ساختار نیز کاملا هماهنگ با این بار معنایی است.
او داستان «حوا» را بهترین اثر در این مجموعه دانست.
در انتهای جلسه احمد بهرامی گفت: باید توجه داشت که دایره واژگان و لغات هر نویسنده ابزار او در بیان اندیشه اوست و چه خوب است که نویسندگان جوان هرچه بیشتر گنجینه ادبیات جهان و بهویژه ایران را بیشتر مطالعه کنند تا تسلط بیشتری بر آن در بیان قصهها داشته باشند.
احمد بهرامی سپس گفت: چاپ و انتشار این مجموعه داستان نشان از پشتکار و استعدادهای قابل توجه نویسندگان جوان ماست که در سایه توجه و تلاش سالیان دراز استاد ورجانی در استان مرکزی به ویژه ساوه به ثمر نشسته و جا دارد که بیشتر مورد توجه و عنایت قرار گیرند.
نظر شما