وی افزود: در این کتاب، صاحب سیرک با نلی هماهنگ میکند تا در یکی از برنامههایش او را غیب کند. اما وقتی که صاحب سیرک ظاهرا نلی را غیب میکند او به زیرزمین میرود و در پشت صحنه سیرک حیواناتی را میبیند که وضعیت خوبی ندارند و برای انجام نمایش در سیرک شکنجه میشوند. او متوجه این راز میشود و سعی میکند مردم را آگاه کند که سیرک چه جای بد و کثیفی است.
رجبی در ادامه بیان کرد: این داستان کارکترهای بامزه و فضایی طنز دارد و موضوع توجه به محیط زیست و حفاظت از حقوق حیوانات در آن پررنگ شده است. این کتاب تلاش میکند به بچهها بگوید حفاظت از محیط زیست اهمیت زیادی دارد و بسیاری از گونههای جانوری با کوچک شدن محیط زیستشان رو به نابودی هستند.
داستان اینگونه آغاز میشود: «نلی عاشق شعبدهبازی بود و وقتی دربارهاش فکر میکرد قلبش گروپ گروپ گروپ میزد. نلی آن شب خوابش نمیبرد. توی رختخوابش غلت میزد و فکرهای هیجانی میکرد. زل زده بود به بلیتهای سیرک که هفته پیش خریده بودند. ذوقزده به عکس شاهزاده سیاهپوش روی بلیتها نگاه کرد. مردی مرموز با نقاب و شنل سیاه که قرار بود با سه شیر درنده وحشی مبارزه کند.»
مهدی رجبی، نویسنده کودک و نوجوان، در سال 1359 در خمین متولد شد. وی فارغالتحصیل کارشناسی رشته فیلمسازی از صدا و سیما و کارشناس ارشد ادبیات نمایشی دانشگاه تربیت مدرس است. از جمله آثار داستانی رجبی که جوایزی را به خود اختصاص دادهاند، میتوان به «تانگوی شبانه»، «این سرما مرا میکشد»، «فراموشان این زمستان» و «گریه نکن مثل بهار» اشاره کرد. رجبی در کنار ادبیات داستانی کار فیلمنامهنویسی هم انجام میدهد و «مسافران خاک»، «ساحل سنگی»، «موجهای گمشده»، «واهمههای ازلی»، «لابیرنت» و «ابر صورتی» از جمله فیلمنامههای او است.
انتشارات فنی ایران (کتابهای نردبان) کتاب «سیرک سیاه» را در قالب 32 صفحه با شمارگان دو هزار نسخه و قیمت 50 هزار ریال منتشر کرده است.
نظر شما