دوشنبه ۲۱ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۳:۴۵
تعبیر رشاد از حجت‌الاسلام احمدی به عصاره حوزه و دانشگاه

رییس پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی گفت: حجت‌الاسلام احمدی در عمل روحانی بود، بدین معنی که از تعبد، تخلق، بی پیرایگی و گریز از مادیات یک روحانی برجسته بود.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) حجت‌الاسلام علی‌اکبر رشاد رییس پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی در جمع خبرنگاران درباره حجت‌الاسلام احمد احمدی بیان کرد: ایشان از کسانی بود که متن حوزه و دانشگاه را درک کرد. از او می‌توان به مثابه جامع تعلمیات حوزوی و دانشگاهی و عصاره حوزه و دانشگاه این عصر تعبیر کرد.

وی ادامه داد: برجسته‌ترین ویژگی ایشان از لحاظ ساده زیستی، زهد، صفا، خلوص، تواضع، فروتنی، اخلاص، بی پیرایگی، و بی ادعایی مثال زدنی است. ما حدود چهل سال با ایشان رفاقت داشتیم اما لحظه‌ای یا موردی احساس نکردم ایشان خود را آن چنان می‌خواهد بنماید که نیست. او آنچنان که بود می‌نمود و یکسره زلالی بود و صفا و خلوص.

وی افزود: او احترام خاصی در حوزه و دانشگاه داشت و ما شخصیت‌هایی در نظام علمی کشور که این چنین مورد توجه نخبگان باشد، کم داریم. ایشان از این جهت این چنین بود.

حجت‌الاسلام رشاد با اشاره به اینکه حجت‌الاسلام احمدی در عمل روحانی بود گفت: بدین معنی که از تعبد، تخلق، بی پیرایگی و گریز از مادیات یک روحانی برجسته بود. بنابراین او مجرد از مادیات و وجودش یک وجود زلال بود.

رییس پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی با بیان اینکه ایشان از از پیشکسوتان انقلاب بود یادآور شد: ایشان قبل و بعد از انقلاب در صف نخست مبارزه بود. چون ما دهه‌ها با ایشان رابطه داشتیم این را دیدیم. او یک انقلابی به تمام معنا بود به عبارتی صداقت گفتار، صراحت لهجه و نقادی داشت و هر چه که انقلاب نیاز داشت در صف اول بود.

وی در پایان سخنانش گفت: ایشان با وجود 85 سال سن، نزدیک به چهل سال یک موسسه بزرگ را علمی و فرهنگی را اداره کرد. گاهی من به ایشان می‌گفتم در این سن کار علمی کنید و این مسئولیت به جوانان سپرده شود، اما ایشان از سر دلسوزی نمی‌توانست این چنین کند. در حقیقت می‌توان گفت ایشان موقعیت و مقام علمی‌اش را نثار کار اجرایی برای انقلاب کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها