جمعه ۱۱ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۷
مهمترین بخش فرهنگ کتاب خواندن است

سید عباس صالحی، در جریان سفر به استان البرز با حضور در کتابخانه فرهنگ روستای فرخ‌آباد زیبادشت شهرستان فردیس در جمع خبرنگاران با اشاره به سیاست‌های حمایتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از روستا‌های کم برخوردار گفت:اگر مهمترین بخش زندگی انسان فرهنگ است، مهمترین بخش فرهنگ هم حوزه قرائت و کتاب خواندن است،

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران‌(ایبنا) سید‌عباس صالحی، شامگاه پنجشنبه(10 خرداد‌ماه) در بازدید از کتابخانه فرهنگ روستای فرخ‌آباد زیبادشت شهرستان فردیس، افزود: روستای فرخ‌آباد زیبادشت چند سال متوالی در جشنواره روستاهای دوستداران کتاب به‌عنوان دوستدار کتاب برتر شناخته شده و فعالیت‌های متنوع و متعددی ارائه کرده است.

وی افزود: دهیاران، شورای دهیاری و کسانی که در کتابخانه روستای فرخ‌آباد زیبادشت فعالیت می‌کنند، اتفاق خوبی را رقم زده‌اند تا در این روستا یک کتابخانه استقرار یابد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار داشت: امیدوارم به زودی دوستان شاهد یک کتابخانه خوب در این روستا باشند.

وی در خصوص سیاست وزارتخانه برای روستاهای کم برخوردار و مناطق محروم نیز گفت: روستاها مادر تمدن ایران هستند و ریشه تمدن‌ها از روستا به شهرها گسترش یافته است.

صالحی گفت: روستاهای خلاق و فعال شهرهای خلاق را پدید می‌آورند و تبعا روستاهایی که فرهنگی و موثر باشند می‌توانند کشور موثر را پدید آورند، با همین نگاه که در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در چهار سال گذشته دولت و هم در این دوره وجود دارد، باید بیش از گذشته به روستاها بپردازیم.

وی اظهار داشت: تنها اقتصاد روستا مهم نیست، حتما فرهنگ روستا هم به اندازه اقتصاد اهمیت دارد که با این نگاه اتفاقات متعددی ازجمله راه‌اندازی روستاهای دوستدار کتاب مورد نظر بوده و خواهد بود.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: فرهنگ اجزای مختلفی دارد که کتاب و کتابخوانی نقش قابل توجهی در آن دارد. دین اسلام و دین خاتم انبیاء محمد مصطفی(ص) با معجزه کتاب همراه بود و شروع وحی با خواندن بود و چنین مفاهیمی را به انسان منتقل می‌کند.

صالحی افزود: اگر مهمترین بخش زندگی انسان فرهنگ است، مهمترین بخش فرهنگ هم حوزه قرائت و کتاب خواندن است، با کتاب همه چیز کامل می‌شود.

وی ادامه داد: اگر بخواهیم نسل سالم داشته باشیم باید با کتاب و کتابخوانی انس بیشتری گرفته شود. این نوع نگاه به فرهنگ اصل زندگی اجتماعی است و در حوزه فرهنگ هم کتاب و کتابخوانی روح ماندگار و مسیر اصلی باشد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به روستای فرخ‌آباد زیبادشت اشاره کرد و گفت: این روستا در بین هزار روستای کشور که طرح‌های مختلف در زمینه ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی خود را ارائه کردند، در سه سال پیاپی در مقام برتر قرار گرفتند.

صالحی افزود: یکی از اهداف ما در روستاهای دوستدار کتاب، بروز خلاقیت‌ها است تا از این خلاقیت‌ها تجربه‌ها بگیریم و اگر ایده‌ها به جاهای دیگر منتقل و شبکه‌سازی شود، مجمع شبکه روستاهای دوستدار کتاب برای خود شبیه شبکه پایتخت کتاب ایران به‌عنوان شبکه مدنی شکل گرفته است.

در پایان این مراسم از کتابخوان‌های برتر روستای فرخ آباد زیبادشت با اهداء لوح تقدیر شد. روستای فرخ‌آباد زیبادشت شهرستان فردیس بیش از 12 هزار نفر جمعیت دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها