چهارشنبه ۲۳ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۳:۵۹
«پاراگراف» چهاردهم با یاد ثریا قاسمی منتشر شد

شماره چهاردهم ماهنامه هنرهاي نمايشي «پاراگراف» ویژه بهمن و اسفندماه 96 منتشر شد.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)،‌ ماهنامه هنرهاي نمايشي «پاراگراف» در هر شماره،‌ به سراغ چهره‌‌ای تاثیرگذار در سینما می‌رود و با اختصاص بیشترین صفحه‌ ها به او، گفته‌ها، نکته‌ها، حرف‌هایی که نزده و خاطراتی را که تعریف نکرده، به گوش مخاطبان  می‌رساند. شماره چهاردهم این نشریه، ویژه بهمن و اسفندماه 96  با پرونده‌ای برای ثریا قاسمی با نگاهی به زندگی و آثار او و با نوشتاری از جمعی از بازیگران، کارگردانان و دیگر سینماگران درباره این هنرمند به صاحب‌ امتیازی و مدیر مسئولی بهاره برهانی و سردبیری محمدرسول صادقی منتشر شده است.

پرونده‌ ویژه‌‌ این شماره «پاراگراف» به «ثریا قاسمی» اختصاص دارد. این پرونده با عنوان «نادره‌ای هنوز ثریا»، نگاهی به آثار و زندگی این هنرمند سینمای ایران انداخته است.

«بعضی آدم‌ها از جنس صدا و نگاه هستند؛ کافی است حسی (لبخند یا بغض) از چهره‌شان عبور کند، با خلوص تمام آن را بروز و ظهور می‌دهند؛ مصداقش همین ثریاست» آغاز متن بهاره برهانی، مدیر مسئول این ماهنامه درباره ثریا قاسمی است که با عنوان «نادره‌ای هنوز ثریا» کار شده و «سوختیم اما سلام» عنوان سخن سردبیر ماهنامه، محمد‌رسول صادقی است که در این مطلب و آستانه دو سالگی «پاراگراف»، به سوال‌های احتمالی پیرامون این ماهنامه پاسخ داده است.
 
در این شماره از «پاراگراف» یادداشت‌ها و دلنوشته‌هایی از دکتر اکبر عالمی با عنوان «پراثر و پرثمر»، خسرو سینایی با عنوان «همکاری خوب با یک همکار خوب»، مهدی صباغ‌زاده با عنوان «جز خوبی از او ندیده‌ام»، حمید لبخنده با عنوان «در پناه تو و در قلب من»، حسن فتحی با عنوان «الگوی تعادل»، محمدمهدی عسگرپور با عنوان «با تمرکز و بی‌حاشیه»، کامبیز دیرباز با عنوان «مثل یک مادربزرگ واقعی»، کتایون ریاحی با عنوان «آرامش برای دیگران»، محمدعلی سجادی با عنوان «شمایل زن ایرانی»، دکتر محمود عزیزی با عنوان «بانوی دل‌پسند»، دکتر محمدهادی کریمی با عنوان «مرزی به اندازه یک پلک زدن»، محمد مهدی دادگو با عنوان «پس از شصت سالگی»، اصغر هاشمی با عنوان «آوارزهای مادرانه»، یدالله صمدی با عنوان «برق چشم‌هایش»، منوچهر شهسواری با عنوان « کوه‌ها چه سبز بود، چه کبود – پیش تیشه فرهاد هیچ بود»، منوچهر والی‌زاده با عنوان «دنیای محبت»، میکائیل شهرستانی با عنوان «بزرگ‌ترین فداکاری خانم بازیگر»، صدرالدین شجره با عنوان «فریادرس»، ابراهیم وحیدزاده با عنوان «نسل بی‌تکرار» و علیرضا افخمی با عنوان «بانوی سخت‌کوش» درباره ابعاد شخصیتی و آثار سینمایی، تلویزیونی و تئاتری ثریا قاسمی منتشر شده است.
 
«زود پیر شدم» عنوان گفت‌وگوی مفصل محمدرسول صادقی با ثریا قاسمی است که از بخش‌های اصلی این شماره از پاراگراف است و در بخش‌های دیگری از این شماره گفت وگویی مجازی با بنفشه برفراز تنها فرزند دختر ثریا قاسمی که ساکن آلمان است و بهروز برفراز سومین و کوچکترین فرزند ثریا قاسمی صورت گرفته که در آن به ابعاد خانوادگی و شخصی این چهره ماندگار پرداخته شده است.
 
علاوه بر این عکس‌های کمتر دیده شده یا دیده نشده‌ای از زندگی شخصی و حرفه‌ای وی در بخش پایانی و آلبوم خاطرات این شماره از «پاراگراف» به چاپ رسیده است.
 
ماهنامه هنرهاي نمايشي «پاراگراف» با صاحب‌ امتیازی و مدیرمسئولی بهاره برهانی و سردبیری محمدرسول صادقی در 80 صفحه و با قيمت 9000 تومان منتشر شده است.
 
 
 
 
 
 
 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها