دوشنبه ۱۴ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۰:۵۱
​پیام وزیر فرهنگ ‌‌ارشاد اسلامی به نشست شورای هماهنگی شهرهای دوستدار کتاب

نخستین نشست شورای هماهنگی شبکه شهرهای دوستدار کتاب در یزد با پیام سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ‌و ارشاد اسلامی برگزار و مهدی جمالی‌نژاد شهردار یزد به عنوان رییس شورای هماهنگی شبکه شهرهای دوستدار کتاب انتخاب شد.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) و به نقل از روابط عمومی معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در این نشست که روز دوشنبه (١٤ اسفند ماه) برگزار شد، علی‌اصغر سیدآبادی مدیرکل دفتر مطالعات و برنامه ریزی فرهنگی وزارت فرهنگ‌و ارشاد اسلامی ضمن ارائه گزارشی از نحوه تشکیل شبکه، آن را نهادی برای کارهای مشارکتی در حوزه فرهنگ و‌فعالیت‌های فرهنگی و هنری در شهرهای مختلف دانست.
 
همچنین شهردار یزد ضمن خوش‌آمدگویی به اعضای شورا، از آنان برای بازدید از پروژه گذر فرهنگ و هنر مازار  دعوت کرد که به تازگی عملیات اجرایی آن شروع شده و اوایل سال ۱۳۹۷ افتتاح خواهد شد.
 
در این نشست مصطفی جوادی رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، شیخیانی شهردار خورموج به عنوان نایب رییس، فروغ هاشمی رییس اداره فرهنگ‌و ارشاد اسلامی اوز به عنوان منشی و موسوی رییس اداره فرهنگ‌و ارشاد اسلامی ری به عنوان خزانه‌دار شورا انتخاب و معرفی شدند.
 
در ادامه این مراسم پیام سید عباس صالحی؛ وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی قرائت شد. در متن این پیام آمده است:
گستره فرهنگ در سنت اسلامی و ایرانی چنان است که نمی‌توان آن را در قالب یک دستگاه محدود کرد. هیچ توسعه و پیشرفتی در غیبت فرهنگ‌ پایدار نخواهد ماند. شهرهای پایدار جهان، شهرهای فرهنگی‌اند و شهرهای پایدار ایران نیز، شهرهایی‌اند که در طول قرون مردمانش در هوای فرهنگ‌ نفس کشیده‌اند و برخی از بزرگ‌ترین چهره‌های فرهنگی را به جهان هدیه کرده‌اند.
 
ما برای پاسداری از این سنت نیکو و برای نقش‌آفرینی موثرتر فرهنگی در دنیای امروز نیازمند عزم ملی و مشارکت همه دستگاه‌های مردمی، عمومی و دولتی در عرصه فرهنگ هستیم.
 
شبکه هماهنگی شهرهای دوستدار کتاب که با حضور شهرداران و روسای ادارات فرهنگ‌و ارشاد اسلامی شهرهای برگزیده کتاب‌خوانی تشکیل شده است، یکی از نهادهایی است که این مشارکت را محقق می‌سازد.
 
تشکیل این شبکه و‌ برگزاری نخستین نشست شورای هماهنگی این شبکه در شهر پایدار و فرهنگی یزد اقدامی تحسین‌برانگیز است که امیدواریم سرآغاز  فعالیت‌های مشارکت‌جویانه و موثر فرهنگی باشد.
 
تجربه نشان داده است که توسعه فعالیت‌های فرهنگی در کنار تاثیرات فرهنگی هم به افزایش امید و نشاط اجتماعی منجر می‌شود و هم به کارآفرینی.
 
تقویت زیرساخت‌های فرهنگی و هنری و توسعه فعالیت‌های فرهنگی و هنری بدون مشارکت نهادهای مردمی، عمومی و دولتی ممکن نیست.
 
امیدواریم مشارکت شهرداری‌ها، نهادهای غیردولتی و دولتی در  قالب این شبکه به تقویت و توسعه زیرساخت‌ها و فعالیت‌های فرهنگی بیانجامد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها