معاون پژوهشی سازمان نظام روانشناسی و مشاوره در گفتوگو با ایبنا:
کتابهای درسی نیاز به تجدید نظر جدی دارند
درتاج درباره وضعیت کیفی کتابهای درسی گفت: کتابهای درسی فقط حوزه شناختی دانشآموزان را مد نظر قرار دادهاند و به حوزههای روانی- حرکتی و عاطفی و انگیزشی چندان کمک نمیکند؛ بنابراین کتابها نیاز به تجدید نظر دارد.
وی با تاکید بر لزوم توجه به آموزش مهارتهای زندگی بر مبنای کتابهای درسی افزود: علاوهبر کاهش حجم کتابهای درسی باید به آموزش مهارتهای زندگی نیز توجه شود. البته نمیتوان انتظار داشت که تغییرات لازم درباره کتابهای درسی به سرعت انجام شود؛ چراکه اعمال تغییرات در آموزش و پرورش در زمانی طولانی اجرایی میشود.
درتاج درباره برگزاری همایشهای گوناگون با محوریت کتابهای درسی گفت: به عقیده من برگزاری همایشهای گوناگون که از سوی وزارت آموزش و پرورش با محوریت کتابهای درسی، میتواند روند تحول کتابهای درسی را تسریع کند.
معاون پژوهشی سازمان نظام روانشناسی و مشاوره خاطرنشان کرد: طبق برآوردی که در سالهای اخیر از کتابهای درسی انجام شد به این نتیجه رسیدیم که این کتابها فقط حوزه شناختی دانشآموزان را مد نظر قرار داده است و به حوزههای روانی- حرکتی و عاطفی و انگیزشی چندان کمک نمیکند؛ بنابراین کتابهای نیاز به تجدید نظر دارد.
نظر شما