سه‌شنبه ۷ آذر ۱۳۹۶ - ۰۹:۳۸
پشت پرده شورای سیاست‌گذاری نمایشگاه بین‌المللی کتاب

علی‌اصغر سید‌آبادی، عضو شورای سیاستگذاری سی‌‌ویکمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با انتشار یادداشتی به برخی نقدها و شایعات منتشر شده نسبت به انتخاب اعضای این شورا واکنش نشان داد.

خبرگزاری کتاب ایران‌(ایبنا) ـ علی‌اصغر سید آبادی: اسامی اعضای شورای سیاست‌گذاری سی‌ویکمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران اعلام شد. این ترکیب تقریبا همان ترکیب سال گذشته است، اما امسال ظاهرا برای برخی این پرسش پیش آمده است که علت حضور برخی از این افراد چیست و برای این‌که این سوال را موجه‌تر نشان بدهند بخشی از کارنامه این افراد را حذف کرده‌اند. مثلا در کنار نام فریدون عموزاده خلیلی فقط مجله ۴۰چراغ ذکر شده است و در کنار نام محمدحمزه‌زاده فقط امور سینمایی حوزه هنری.

آن‌ها که دستی در کار برگزاری نمایشگاه دارند یا از بازدیدکنندگان حرفه‌ای نمایشگاه هستند، می‌دانند که برگزاری نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران وجوه مختلفی دارد و علاوه‌بر مباحث مربوط به نشر و کتاب و توزیع آن از منظرهای مختلفی مانند رسانه و تبلیغات، زیبایی‌شناسی، اقتصاد، اموراجرایی و تدارکات و رفاه بازدیدکنندگان و حمل‌ونقل و .... می‌توان درباره نمایشگاه بحث کرد.

حضور برخی از افراد در شورای سیاست‌گذاری معمولا با چنین نگاه‌های متنوعی ضرورت دارد. علاوه بر این برخی از اعضای شورای سیاست‌گذاری به نمایندگی نهادهای غیردولتی نشر در این شورا حضور دارند. برخی نیز مدیران معاونت امور‌ فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هستند که به نحوی به برگزاری نمایشگاه مرتبط هستند.

محمود آموزگار به نمایندگی از اتحادیه ناشران و کتاب‌فروشان تهران، مهدی اسماعیلی‌راد به نمایندگی اتحادیه‌ شرکت‌های تعاونی نشر کشور(آشنا) و محمدحمزه‌زاده به نمایندگی از ناشران انقلاب اسلامی به عنوان نمایندگان صنوف نشر حضور دارند.

فریدون عموزاده خلیلی به نمایندگی از انجمن نویسندگان کودک و نوجوان و رضا امیرخانی به عنوان نویسنده در این شورا عضویت دارند.

 سیدمحمد بهشتی، مرتضی کاظمی، علی‌اکبر اشعری و مهدی فیروزان تجربه طولانی در مدیریت فرهنگی دارند و با این منطق در شورا عضویت دارند. بقیه اعضا نیز از مدیران معاونت امور فرهنگی هستند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها