شنبه ۲۰ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۲۵
آلیس در سرزمین عجائب نقد می‌‌شود

در سیزدهمین نشست اندیشه و قلم، رمان «آلیس در سرزمین عجائب» اثر لوئیس کارول مورد نقد و بررسی قرار می‌گیرد.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، روز یکشنبه ۲۱ خرداد اردیبهشت ماه ساعت ۱۷ نشست  «آلیس در سرزمین عجائب» اثر لوئیس کارول با حضور امیرعلی نجومیان نویسنده، نظریه‌پرداز و مترجم در فرهنگ‌سرای اندیشه نقد و بررسی می‌شود.

لوئیس کارول استاد ریاضیات کالج کرایست‌چرچ دانشگاه آکسفورد، کشیش، عکاس و نویسنده انگلیسی بود او جزو بزرگترین نویسندگان ادبیات کودک جهان به‌شمار می‌رود.

رمان «آلیس در سرزمین عجائب» در سال ۱۸۶۵ منتشر شد. این کتاب که برای کودکان نوشته شده‌است ‌و داستان خیالی سفر دختری به نام آلیس را تعریف می‌کند که به دنبال خرگوش سفیدی به سوراخی در زمین می‌رود و در آنجا با ماجراهای عجیبی روبه‌رو می‌شود به قدری جذاب بود که توانست نظر بزرگسالان را نیز به خود جلب کند.

فرهنگ‌سرای اندیشه، خیابان شریعتی، نرسیده به پل سیدخندان، بوستان اندیشه، واقع شده است. 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها