معاون قرآنی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، معتقد است که ارائه آثار متفاوت و اثرگذار در رویداد قرآنی سال آتی میتواند به فهم هر چه بیشتر قرآن در میان آحاد جامعه کمک کند.
در ابتدای این جلسه هر یک از اعضای شورای برنامهریزی گزارشی از کارگروههای تخصصی خود را همراه با ارائه پیشنهادها بیان کردند.
در ادامه نیز معاون قرآنی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، ضمن تشکر از گزارشهای صورت گرفته، بر روند تسریع در بخشهای اجرایی و روابط عمومی نمایشگاه بیست و پنجم تاکید کرد و گفت: ارائه آثار متفاوت و اثرگذار در رویداد قرآنی سال آتی، میتواند به فهم هر چه بیشتر قرآن در میان آحاد جامعه کمک کند.
وی با طرح سوالی مبنی بر اینکه «چه کنیم آحاد مردم در بیست و پنجمین نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم حضور داشته باشند» به بیان راهکارهای عملیاتی پرداخت و اظهار کرد: قطعا مجموعه فعالیتهای نمایشگاه قرآن مختص به عموم جامعه است و ارائه آثار جدید و هنری جذاب و طراحی مناسب هنری که منطبق بر فضای معنوی ماه مبارک رمضان باشد، میتواند جایگاه این نمایشگاه را در میان آحاد مردم دوچندان کند.
حجتالاسلام والمسلمین علیرضا حشمتی، ابوالقاسم ایرجی، امیر اشراقی، بهروز فتحی، اصغر امیرنیا، عباس نظری راد، محمدمهدی عزیززاده، غلامرضا نوعی و حمیدرضا شیخ ویسی حاضران در این جلسه بودند.
نظر شما