کتابهای «آنها با شاعری که خیلی دوستش داشتند بد تا کرد»، «نه چندان زیبا، با هوشی متوسط» و «تنِ تنهایی» منتشر شد.
*
رمان کوتاه «آنها با شاعری که خیلی دوستش داشتند بد تا کرد» نوشته مجتبا هوشیارمحبوب، در 102 صفحه، با شمارگان هزار نسخه، به قیمت 9500 تومان در دسترس عموم قرار گرفته است.
در توضیح پشت جلد آمده است: « مجتبا هوشیارمحبوب نویسنده جوان تجربهگرای روزگار ماست. رمان قبلیاش با نام «آقای مازنی و دلتنگیهای پدرش» در سال ۱۳۹۱ جایزه رمان متفاوت سال، «واو» را از آن خود کرد. کتاب تازه این نویسنده یعنی «آنها با شاعری که خیلی دوستش داشتند بد تا کردند» ادامهای است بر روند فکری و روایی این داستاننویسِ متفاوت. رمان متشکل از فصلها و «تکه»های بسیار کوتاه است از روزگار و ماجراهای چند پسرِ جوان که یکیشان محور روایت است. او که با زمانه خود دچار ناهماهنگی و اصطکاک است درگیر اتفاقهایی میشود که در ارتباط با دیگران برایش رقم میخورد. تلخیِ زیستن و اشباح کلانشهرِ تهران به شکلهای گوناگون در این ماجراها دخیل هستند و اجازه نمیدهند روایت خطی و پیوسته شود. برای همین ما در رمان با خُردهروایتها، خردهشخصیتها و حتی آدمهای خُردهپایی مواجه میشویم که تأثیرهای کوچک اما مهمی در متن میگذارند. رمان هوشیارمحبوب را میتوان یک رمان تجربی «اقلیت» دانست که جورِ دیگری به جهان درون و اطرافش مینگرد. تجربه زوال و وجودهایی که در حالِ تکثیر شدن هستند در مکان. برای همین است که میتوان این اثر را یک رمانِ خاص دانست.»
رمان «نه چندان زیبا، با هوشی متوسط» نوشته محمدجواد صابری، در 209 صفحه، با شمارگان هزار نسخه، به بهای 16000 تومان منتشر شده ست.
پشت جلد کتاب نوشته شده است: « محمدجواد صابری نویسندهای جوان است که سالهاست تجربه روزنامهنگاری دارد. اولین رمان او، «نهچندان زیبا، با هوشی متوسط» یک رمان تجربی و خاص است که داستان و اجرایی متفاوت دارد. رمان داستان آخرین روزهای خدمت یک پسر جوان است و مواجه شدن او با مرگ که وادارش میکند به شهر آبا و اجدادی خود بازگردد و با اتفاقها و آدمهایی روبه رو شود که چندان میل و علاقهای بهشان ندارد. از سویی دیگر او در زندگی عاشقانهاش نیز مشکلاتی دارد که باعث میشوند دست به رفتارهای خاص بزند. قهرمان رمان گویا برای رهایی از کابوس باید کاری بکند... رمان «نهچندان زیبا، با هوشی متوسط» با زبانی طنزآلود و فضاهای متفاوت زندگی روزمره ساخته شده، اما در آن عصر خیالورزی و اوهام شخصیت است که نقشی پررنگ دارد. محمدجواد صابری در این رمان خواسته مخاطب خود را در موقعیتهایی قرار بدهد که گاه بینهایت تلخ و تراژیک و گاه به شدت مضحک و طنزآلود است و برای همین استفاده مدام از فضاها و امکانات مختلف زبانی و روایی به جذابیت این متن نوگرا افزوده است.»
مجموعه «کتابهای قفسه قرمز»شامل کتابهایی با خصوصیت ساختارگرایی، جریانگریزی و ضدژانر بودن میشود.
کتاب «تنِ تنهایی» نوشته سحر سخایی، در 159 صفحه، با شمارگان 1000 نسخه و به بهای 13000 تومان به بازار کتاب عرضه شده است.
در توضیحات پشت جلد آمده است: »تنِ تنهایی، نوشته سحر سخایی، اولین رمان این نویسنده است. سخایی نوازنده تار و آهنگساز است. در این مقام او موسیقی فیلم «وارونگی» را ساخته و با بسیاری از خوانندگان از جمله همایون شجریان همکاری داشته است. سخایی به عنوان نویسنده نیز از جهانی روایت کرده که به تجربیات زیستهاش نزدیک است. «تن تنهایی» روایت چند شخصیت جوان و پرشور است در روزگار ما. دختری نوازنده، پسری آهنگساز و پدران و مادرانی از نسلی دیگر. در رمان روایتهایی از میل این شخصیتها را میتوان برای ساختن جهان خود دید. در دانشگاه و فضای خانواده و برخوردشان با انبوده تناقضهایی که باعث میشود مسیرشان به کل عوض شود. انگار نه انگار این آدمها که قرار بوده کنار هم قرار بگیرند به ناچار از کنار هم رد میشوند. سخایی که به جهان فکری میلان کوندرا توجه خاصی دارد، در رمانش نیز مدام درباره آدمها، اتفاقها، زمانها و مکانها پرسشهایی از این دست مطرح میکند. به همین دلیل «تن تنهایی» قصه یک پراکندگی انسانی است در شهری مدرن و تاریخزده؛ تهرانی متلون و مملو از تفاوتها. در نهایت مخاطب است که با تنهای تنهای رمان تنها میماند و آنهمه ماجرا که برایشان رقم زده میشود.»
مجموعه «کتابهای قفسه آبی» شامل کتابهایی با خصوصیت ژانری بودن، قصهگویی و جریان محور بودن میشود.
نظر شما