دوشنبه ۱۸ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۱:۵۸
«دختری در قطار»، کتابی که بیشتر از همه در سال گذشته از کتابخانه‌ها امانت گرفته شده است

مؤسسه کتابخانه‌ها آمار جدیدی را به خبرنگاران ارائه کرد که در آن از ده کتابی که بیشتر از دیگر آثار از کتابخانه‌ها امانت گرفته شده است رونمایی شد.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) به نقل از ایندیپندنت- رمان پرفروش «پائولا هاوکینز»، «دختری در قطار» در سال 2015 و 2016 بیشتر از دیگر آثار از کتابخانه‌ها به امانت گرفته شده است.
 
این کتاب از ماه جولای سال 2015 تا جولای سال 2016 حدود 73 هزار قرض گرفته شده است. طبق این آمار این کتاب حدود 200 بار در روز از کتابخانه‌های مختلف به امانت گرفته شده است. 15  میلیون نسخه از این کتاب نیز در سراسر دنیا به فروش رفته است و کمی پس از آن به فیلمی محبوب با بازی «امیلی بلانت» تبدیل شد.
 
فهرست ده اثری که بیشتر از آثار دیگر مورد توجه کاربران کتابخانه‌ها قرار گرفت به شرح زیر است:

«دختری در قطار»- «پائولا هاوکینگ»
«شخصی»- «لی چایلد»
«من را مجبور کن»- «لی چایلد»
«دفتر خاطرات ویمپی کید»- «جف کینی»
«دفتر خازرات ویمپی کید-لانگ هال»- «جف کینی»
«برو نگهبانی بگمار»- «هارپر لی»
«دفتر خاطرات ویمپی کید: تب سفر»- «جف کینی»
«خاله وحشتناک» «دیوید ویلیامز»
«حقیقت یا مرگ» - «جیمز پترسون»
 
خود «هاوکینز» در این باره به بی‌بی‌سی گفت: «خود من در کودکی بسیار کتاب می‌خواندم و خاطرات خوبی از مراجعه به کتابخانه دارم. احساس می‌کنم مراجعه هفتگی من به کتابخانه سبب شد کتابخوان و در نتیجه نویسنده شوم. کتابخانه رفتن حتی سبب شود چنین نویسنده‌ای باشم و ژانر موردعلاقه‌ام را مشخص کرد. بنابراین از شنیدن این خبر بسیار خوشحالم. «دختری در قطار» در سال گذشته در بریتانیا بیشتر از هر کتاب دیگری به امانت برده شد و این موضوع اسباب شادمانی من را فراهم کرده است. بسیار خوشحالم که این امکان وجود دارد کسانی که توان خرید کتاب را ندارند می‌توانند آن را از کتابخانه‌ها امانت بگیرند. هر چه کتاب من بیشتر خوانده شود خوشحالی من بیشتر خواهد بود.»
 
بسیاری معتقدند «دختری در قطار» نسخه دیگری از کتاب «دختر گم‌شده» نوشته «جیلیان فلین» است. تاکنون این کتاب تنها داستان بزرگسالی است که حدود یک میلیون و صد نسخه و با ارزش پنج میلیون و سیصد پوند به فروش رفته است.
 
«دختری در قطار» که توسط انتشارات «سوآن» منتشر شد ناگهان به شهرتی غیرمنتظره رسید و نویسنده کتاب را که پیش از این کتاب یک خبرنگار بود در فهرست ثروتمندترین نویسندگان دنیا قرار داد.
 
البته سازمان کتابخانه‌ها آماری از نویسندگانی که اثارشان بیشتر از دیگر نویسندگان به امانت برده شده است نیز چاپ کرد که «پائولا هاوکینز» در آن قرار ندارد.
 
در این فهرست «جیمز پترسون»، نویسنده آمریکایی برای دهمین سال متوالی و به لطف رمان‌های جنایی پرطرفدارش در جایگاه نخست قرار دارد. «جولیا دونالدسون»، «دیزی میدوز»، «رودریک هانت»، و «فرانچسکا سایمون» نیز در رتبه‌های بعد قرار دارند.
 
فهرست نویسندگانی که بیشتر از دیگر نویسندگان مورد توجه مراجعه‌کنندگان به کتابخانه قرار گرفتند به شرح زیر است:
«جیمز پترسون»
«جولیا دونالدسون»
«دیزی میدوز»
«رودریک هانت»
«فرانچسکا سایمون»
«ام سی بیتون»
«آدام بلید»
«ژاکلین ویلسون»
«روآلد دال»
«نورا رابرتز»
 
 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها