یکشنبه ۳ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۰:۱۵
کتاب‌هایی درباره سالمندی سالم، وحشت‌زدگی و خودشیفتگی منتشر شد

انتشارات «ارجمند» چهار عنوان کتاب جدید در موضوعات متنوع مانند سالمندان، وسواس، وحشت‌زدگی و خودشیفتگی منتشر کرده است.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران‌(ایبنا) انتشارات «ارجمند» چهار عنوان کتاب جدید شامل «سالمندی سالم»، «توصیف و درمان وسواس موکنی»، «رهایی از وحشت‌زدگی(10 راه‌حل ساده)»، «تاملی بر خودشیفتگی(شناخت شخصیت خود‌شیفته)» را منتشر کرده است.  
 
«سالمندی سالم»
کتاب «سالمندی سالم» نوشته مشترک سید امیرحسین بتولی و مینو‌سی‌سختی در چهار فصل با عنوان‌های «رشد جمعیت سالمندان در ابران و جهان»، «اهمیت توجه به سالمندان»، «بهبود سبک زندگی و دستیابی به سالمندی سالم» و «جمع‌بندی» تدوین شده است.

در تالیف این کتاب بر اصلاح سبک زندگی به سوی یک زندگی سالم به‌عنوان بهترین راه برای دستیابی به سالمندی سالم و افزایش طول عمر تاکید شده است. مولفان در پایان با طرح پرسش از چه مسیری می‌توان به این سبک زندگی سالم دست‌پیدا کرد آورده‌اند که در برخی مطالعات حتی تاثیر سبک زندگی دوران کودکی بر وضعیت سلامتی در دوران سالمندی موثر است.
 
کتاب «سالمندی سالم» با شمارگان یک‌هزار و 100 نسخه در 112 صفحه، به بهای 10 هزار تومان از سوی انتشارات «ارجمند» به بازار نشر پزشکی عرضه شده است.  
 
«توصیف و درمان وسواس موکنی»      
این کتاب به قلم دکتر مهدی ربیعی و فاطمه قاسمی تالیف شده است. مقدمه‌ای بر اختلافات طیف وسواسی ـ اجباری»، «توصیف اختلال وسواس موکنی»، «ارزیابی و تشخیص وسواس موکنی»، «سبب‌شناسی اختلال وسواس موکنی»، «درمان وسواس موکنی»، «برنامه‌های خو‌دیاری»، «راهنمایی بیماران برای خود‌ نظارتی» و «مدل‌ رفتاری - شناختی ـ فراشناختی» عنوان‌ فصل‌های این کتاب است.  

در مقدمه این کتاب نویسندگان درباره رده‌بندی وسواس موکنی آورده‌اند: «به تازگی، متخصصین در حیطه تشخیص و درمان بیماری وسواس موکنی به این نتیجه رسیده‌اند که از لحاظ تشخیصی، درمانی و سبب‌شناسی بهتر است اختلال وسواسی - اجباری، اختلال وسواس احتکار، اختلال وسواس مو‌کنی در سیستم طبقه‌بندی 5-DSM در یک طبقه با نام اختلال وسواسی ـ اجباری و اختلالات مرتبط با آن گنجلنده شود.»

کتاب «توصیف و درمان وسواس موکنی» با شمارگان یک‌هزار و 100 نسخه در 136 صفحه، به بهای 10 هزار تومان به همت انتشارات ارجمند منتشر شده است.
 
«رهایی از وحشت‌زدگی(10 راه‌حل ساده)»
این کتاب به قلم مارتین آنتونی و رندی مک‌کاب با ترجمه سحر رفیعی و دکتر علی‌اکبر فروغی منتشر شده است. نویسندگان در 10 فصل به مباحثی مانند «رد‌پای نشانه‌های وحشت‌زدگی خود را دنبال کنید»، «افکار واقع‌‌بینانه را جایگزین افکار اضطراب‌آور کنید»، «به نشانه‌های جسمی‌تان روبرو شوید» و تنفس طبیعی نرمال را یا بگیرید» اشاره کرده‌اند.

براساس یافته‌ها یک سوم از افراد هر‌چند وقت‌یکبار تجربه حمله‌‌های وحشت‌زدگی را گزارش می‌کنند.

کتاب «رهایی از وحشت‌زدگی(10 راه‌حل ساده)» با شمارگان یک یک ‌هزار و 100 نسخه در160 صفحه، به‌بهای 10 هزار تومان از سوی انتشارات ارجمند به بازار نشرعرضه شده است.
 
«تاملی بر خودشیفتگی(شناخت شخصیت خود‌شیفته)»
این کتاب در 6 فصل از‌ جمله با عنوان‌های «خودشیفتگی از افسانه تا اختلال شخصیت»، «خودشیفتگی سالم‌، سرمایه‌های ذاتی با تفاوت‌های فرهنگی»، «خود‌شیفتگی ناسالم؛ یک اصطلاح، تعابیر بسیار»، «شناخت شخصیت خود‌شیفته» تدوین شده است.

نویسنده در ارزیابی خود درباره رویه رو به رشد خود‌شیفتگی معتقد است: «امروزه بیش از هر زمان دیگری در طول تاریخ خود‌شیفتگی در میان اعضا جوامع مختلف در حال گسترش است. والدینی که بیش از حد خواسته‌های فرزندان خود را اجابت می‌کنند، فرهنگی که بر شهرت و معروفیت پایه‌گذاری شده ظهور انواع شبکه‌های اجتماعی و افزایش روزافزون اعضای آن‌ها برای جذب پیروان بیشتر برای صفحه‌های شخصی، ارج نهادن به ویژگی‌های کاذب، جذابیت فردی مراجعات فزاینده برای جراحی‌های زیبایی و حتی مُد شدن عکس‌های سلفی بر تقویت یا ایجاد روحیه خودشیفتگی موثر است.
 
کتاب «تاملی بر خودشیفتگی(شناخت شخصیت خود‌شیفته)» با شمارگان یک‌هزار و 100 نسخه در 240 صفحه، به‌بهای 15 هزار تومان از سوی انتشارات ارجمند منتشر شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها