پنجشنبه ۱۶ دی ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۰
کرمان‌پور: «فلسفه‌ای برای زندگی» و «چرا ملت‌ها شکست می‌خورند؟» را بخوانید

حسین‌ کرمان‌پور، عضو انجمن ام‌اس ایران برای مطالعه آخر هفته دوستداران مطالعه دو کتاب «فلسفه‌ای برای زندگی» و «چرا ملت‌ها شکست می‌خورند؟» را پیشنهاد کرد.

دکتر حسین‌ کرمان‌پور، عضو انجمن ام‌اس ایران در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران‌(ایبنا) درباره پیشنهاد مطالعه آخر هفته اظهار کرد: دو کتاب «فلسفه‌ای برای زندگی(رواقی زیستن در دنیای امروز)» نوشته ویلیام اروین با ترجمه محمود مقدسی و کتاب «چرا ملت‌ها شکست می‌خورند؟» نوشته دارون‌عجم اوغلو و جیمز ای.‌رابینسون با ترجمه مشترک محسن میر‌دامادی و محمد‌‌حسین نعیمی‌پور را به مخاطبان خبرگزاری کتاب ایران و علاقه‌مندان به کتاب و مطالعه پیشنهاد می‌کنم.
 
وی با اشاره به دریافت خود از کتاب «فلسفه‌ای برای زندگی» افزود: ضعف در خود‌ کنترلی، یکی از نقاط ضعف جامعه امروز ایران است. به دلیل مشکلات متعدد در جامعه، روابط خانوادگی یا مواجه با بیماری‌ها همچنین با توجه به زیر‌بنای نامناسب اقتصادی کشور جامعه، شاهد چنین مشکلاتی هستیم. نظام ارتباطی با توجه به ضعف خود‌کنترلی مختل می‌شود.   
 
کرمان‌پور ادامه داد: ضعف در خود ‌کنترلی، فقط شامل خانواده‌های درگیر با مشکلات اقتصادی نمی‌شود؛ به‌عبارت دیگر افراد غنی نیز به دلیل مواجه با جمعیت متاثر از مشکلات اقتصادی به ضعف در خود‌کنترلی دچار می‌شوند. «فلسفه‌ای برای زندگی» کتاب مناسبی برای آشنایی با روش‌های خود‌کنترلی فارغ از توصیه‌های درمانی است. نویسنده، روش‌های به‌اصطلاح کنار آمدن با مسائل که در نهایت منجر به رفع آن‌ها می‌شود را تشریح کرده است.  
 
این متخصص مغز و اعصاب گفت: براساس آیه قرآن، تغییر وضعیت در اختیار تک تک افراد جامعه است؛ بنابراین انتظار تحول در جامعه از سوی دولت‌ها یا چند نفر رخ نمی‌دهد. کتاب «فلسفه‌ای برای زندگی» به مخاطب یاد‌آور می‌شود تغییر را از خودشروع کن.
 
وی در معرفی دومین پیشنهاد خود اظهار کرد: به مخاطبان کتاب پیشنهاد می‌دهم کتاب «چرا ملت‌ها شکست می‌خورند؟» را که به‌نظر می‌رسد مکمل کتاب «فلسفه‌ای برای زندگی» مطالعه کنند. افرادی که به دنبال زندگی با تفکر منطقی هستند اعم از مردم عادی یا مدیران می‌توانند به‌عنوان مخاطبان این کتاب تعریف شوند.
 
کرمان‌پور افزود: نویسنده به دنبال کشف دلایل عقب‌ماندگی کشور‌های با ظرفیت بالای اقتصادی است. مخاطب با مطالعه این کتاب با تجربه چند کشور در حال توسعه و عقب‌مانده آشنا می‌شوند که نتیجه‌گیری نیز برعهده خود اوست. برای بهره‌مندی بیشتر از این کتاب، امید‌وارم در نسخه‌های بعدی، شاهد ترجمه سلس‌تری از مترجمان باشیم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها