شنبه ۱۵ آبان ۱۳۹۵ - ۱۸:۰۶
​حکیمی: صداوسیما طرح‌های خانه کتاب را معرفی کند / ایبنا تریبون مخاطبان کتاب باشد

محمود حکیمی، نویسنده و محقق حوزه کودک و نوجوان با حضور در غرفه «ایبنا» در نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‌ها اظهار کرد: در چند سال اخیر طرح‌های بسیار خوبی از سوی موسسه فرهنگی خانه کتاب اجرا شده است، اما متاسفانه رسانه‌ها و به‌‌وبژه صدا و سیما حمایت چندانی از این طرح‌ها نکرده‌اند و این طرح‌ها به گوش مردم نرسیده است.

محمود حکیمی به خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، گفت: متاسفانه شمارگان کتاب در سال‌های گذشته به‌شدت کاهش یافته است. به خاطر دارم که در گذشته کتاب‌هایم با شمارگان 10 هزار نسخه منتشر می‌شد، اما در حال حاضر شرایط تغییر کرده و از کتاب مانند گذشته استقبال نمی‌شود. در چنین شرایطی باید همه دست در دست هم دهیم و برای کتابخوان کردن جامعه تلاش کنیم.

وی افزود: خوشبختانه در سال‌های گذشته خبرگزاری کتاب ایران فعالیت‌های بسیار ارزشمندی انجام داده و ما شاهد معرفی کتاب‌های تاثیرگذاری از سوی این رسانه بوده‌ایم. به خاطره علاقه‌ای که به این خبرگزاری دارم، بارها در این خبرگزاری حاضر شده‌ و مشاهده کرده‌ام که خبرنگاران این خبرگزاری با چه پشتکاری اخبار این حوزه را رصد می‌کنند اما این به‌تنهایی کافی نیست.

نویسنده کتاب «غرب بیمار» با اشاره به برگزاری طرح‌های حمایتی موسسه خانه کتاب اظهار کرد: در چند سال اخیر طرح‌های بسیار خوبی از سوی موسسه فرهنگی خانه کتاب اجرا شده است، اما متاسفانه رسانه‌ها و به‌ویژه صدا و سیما حمایت چندانی از این طرح‌ها نکرده‌اند و این طرح‌ها به گوش مردم نرسیده است.

این نویسنده پیشکسوت با انتقاد از وضعیت رسانه‌های حوزه کتاب گفت: اخبار حوزه کتاب توسط چند رسانه دنبال می‌شود، اما این به تنهایی کافی نیست، چراکه بارها مشاهده کرده‌ام که کتاب خوبی از سوی یک نویسنده منتشر شده اما رسانه‌ها به آن توجه نکرده‌اند و کتاب به خوبی معرفی نشده است.

وی ادامه داد: «ایبنا» در سال‌های گذشته تریبون اهل قلم بوده است، اما من انتظار دارم که این خبرگزاری تریبون مخاطبان کتاب نیز باشد و به سراغ آن‌ها برود و بپرسد که چرا میزان کتابخوانی در جامعه کاهش یافته است و چرا مردم دیگر مانند گذشته کتاب نمی‌خوانند.

حکیمی در توضیح اهمیت رسیدگی به حوزه کودک و نوجوانان نیز عنوان کرد: عده‌ای تصور می‌کنند که کار کردن در حوزه کودک و نوجوان آسان است، اما به‌نظر من این حوزه ریزه‌کاری‌هایی دارد که کار را از حوزه بزرگسال هم سخت‌تر می‌کند. توجه به چنین تفکرات غلطی باعث شده تا برخی همکاران از توجه و دقت به این حوزه غافل شوند. برای مثال برخی دوستان در کتاب کودک و نوجوان از کلماتی استفاده می‌کنند که من نویسنده نیز معنی آن‌ها را نمی‌دانم و برای فهمیدن معنای آن باید به لغت‌نامه مراجعه کنم.
 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها