انجمن زنان پژوهشگر تاريخ طی نامهای به رئيس شورای شهر تهران از طرف شركتكنندگان در يادواره مرحوم طاهره صفارزاده، خواستار نامگذاری يكی از ميادين، بزرگراهها یا خيابانهای اصلی شهر تهران به نام این قرآنپژوه شدند.
در پايان اين آیین شركتكنندگان مراسم نامه انجمن زنان پژوهشگر تاريخ به رئيس شورای شهرتهران مبنی بر درخواست نامگذاری يكی از ميادين، بزرگراهها یا خيابانهای اصلی شهر تهران به نام طاهره صفارزاده را امضا کردند.
نگاهی به زندگی طاهره صفارزاده
طاهره صفارزاده، نویسنده، مترجم قرآن، پژوهشگر و شاعر، ۲۷ آبان ۱۳۱۵ در سیرجان استان کرمان متولد شد. وی پس از کسب مدرک لیسانس در رشته زبان و ادبیات انگلیسی، برای ادامه تحصيل به انگلستان و سپس به آمريكا رفت. در دانشگاه «آيوا» در گروه نويسندگان بينالمللی پذيرفته شد و به كسب درجه
«MFA» هم نايل آمد.
در بازگشت به وطن در سال ۱۳۷۱ از سوی وزارت فرهنگ و آموزش عالی، عنوان «استاد نمونه» را دریافت کرد و در سال ۱۳۸۰ پس از انتشار ترجمه قرآن به انگلیسی و فارسی عنوان «خادمالقرآن» به وی اعطا شد.
طاهره صفارزاده در ماه مارس 2006 میلادی، همزمان با برپایی جشن روز جهانی زن، از سوی سازمان نويسندگان آفريقا و آسيا (Afro - Asian Writers' Organization) بهعنوان شاعر مبارز و زن نخبه و دانشمند مسلمان برگزيده شد.
بیش از 14 مجموعه شعر و دهها عنوان كتاب در زمينههای ادبيات، علوم، علوم قرآنی و حدیث از طاهره صفارزاده منتشر شده و گزیده سرودههای وی به زبانهای مختلف جهان ترجمه شدهاند.
از جمله آثاری که از وی بهجای مانده میتوان به «ترجمه مفاهيم بنيادی قرآن مجيد»، «مفاهيم قرآنی در حديث نبوی: گزیدهای از نهجالفصاحه با ترجمه فارسی و انگلیسی»، «ترجمههای نامفهوم»، «رهگذر مهتاب»، «چتر سرخ (به انگلیسی)»، «سفر پنجم»، «بیعت با بیداری » و «دیدار با صبح» اشاره کرد
نظر شما