محققان دانشگاه «لستر» اعلام کردند در میان ابرقهرمانان دنیا شخصیت «بَتمن» بسیار تقلبی است و سرعتی که نویسنده ادعا میکند با آن وی به زمین میرسد پس از فرود آمدن او را از بین خواهد برد.
این دانشجویان روی همه جنبههای این شخصیتها تحقیق کردند؛ برای مثال آنان اعلام کردند ماهیچههای مرد فولادی برای جلوگیری از سرعت گلولههای شلیکشده به سمت او باید حدود 296 گرم باشد و از این لحاظ «سوپرمن» تنها شخصیتی است که از چنین قدرتی برخوردار است.
این دانشجویان سپس شخصیت «بَتمن» را مورد پرسش قرار دادند. «بَتمن» در صحنهای از ساختمان بلندی به پایین میپرد. ارتفاع این ساختمان حدود 350 متر است. البته توانایی پریدن از این ارتفاع برای شخصیت «بَتمن» بسیار منطقی است اما شتاب وی در پایین آمدن غیرمنطقی است. سرعت او به تدریج به حداکثر 110 کیلومتر در ساعت برسد. در چنین سرعتی امکان مردن و کشته شدن این شخصیت بسیار بالاست و حتی اگر از بین نرود دچار زخمهای مهلکی خواهد شد.
این دانشگاه معتقد است این موضوع ناممکن، قدرت انجام هر گونه عمل قهرمانانه را میگیرد چه برسد به اینکه بخواهد انسانهای «گوتام سیتی» را از دست «جوکر» نجات دهد.
«جیمز کاکالیوس»، استاد فیزیک دانشگاه «مینستوتا» و نویسنده کتاب «فیزیک ابرقهرمانان» این تحقیق دانشجویان «لستر» را بسیار عالی خواند اما ادعا میکند که این دانشجویان یک نکته را درباره قدرت «بَتمن» فراموش کردهاند. وی در این باره میگوید: «اگر فهرستی از ابرقهرمانان مختلف را در نظر بگیریم شاید او از لحاظ قدرت آتش در پایان این فهرست قرار گیرد اما این دانشجویان بزرگترین قدرت «بَتمن» که قدرت ذهنش است نادیده گرفتهاند. «بتمن» برای انجام هر کاری برنامه دارد. او با زمان و امکانات کافی توانایی غلبه کردن بر مجرمان را مییابد.
این ابرقهرمان بزرگترین قدرت موجود در دنیا را نشان میدهد. هوش انسانیاش او را گونه غالب دنیای هستی قرار داده است. این در حالی است که ممکن است قدرت، سرعت، و عمر بسیاری از حیوانات از گونه انسان در دنیا بهتر و بیشتر باشد.»
استادان بینالمللی دانشگاه در این حوزه از بررسی شخصیتهای ابرقهرمان بسیار استقبال کردند و معتقدند شخصیت «سوپرمن» در رأس این هرم قرار دارند.
«کاکالیوس» در این باره میگوید: «البته دانشجویان این نکته را از یاد بردهاند که بزرگترین قدرت در میان ابرقهرمانان از آن «سوپرمن» است. «سوپرمن» از دید اشعه ایکس برخوردار است. «سوپرمن» هیچگاه از قدرت خود برای انجام دادن اعمال شخصی خود بهره نمیبرد. همه ما از استعدادها و قدرتهای بسیاری برخورداریم اما اینکه چطور از این قدرت استفاده کنیم بسیار اهمیت دارد. چگونگی استفاده ما از این قدرتها نشان میدهد ما چه نوع انسانی هستیم و چه نوع دنیایی میسازیم.»
نظر شما