شنبه ۲۲ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۱:۱۴
امینی: شاعری و سخنوری،پیشه مرحوم سبزواری نبود/ شاعری که به سروده‌هایش اعتقاد قلبی داشت

اسماعیل امینی، شاعر درباره مرحوم حمید سبزواری گفت: من از نزدیک با ویژگی‌های شخصیتی شاعر پیشکسوت انقلاب اسلامی آشنا بودم و می‌دانم که او سخنوری و شاعری را به عنوان یک پیشه انتخاب نکرده بود و به تمامی سروده‌هایش اعتقاد قلبی داشت.

اسماعیل امینی به خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) گفت: مرحوم حمید سبزواری از پیشکسوتان عرصه شعر انقلاب اسلامی بود. وی هم از سال‌های آغازین اندیشه انقلاب اسلامی، یعنی از خرداد سال 1342 همراه انقلاب اسلامی بود و هم در اوج درگیری‌های جنگ تحمیلی با سروده‌ها و حضورش، این رخداد را همراهی می‌کرد.

وی در بیان تفاوت او با سایر شاعران عرصه انقلاب اسلامی اظهار کرد: استاد سبزواری در کنار قصاید باشکوه و غزل‌های دلنشین خود، سرود‌ها، ترانه‌ها و تصنیف‌های بسیاری درباره انقلاب اسلامی به ثبت رساند.

به گفته نویسنده «جلسه شعر»، ارزشمندترین و مهم‌ترین سروده‌های انقلاب اسلامی چون «ای خوزستان..»، «این پیروزی...» و «مجاهد شهيد مطهر» تا سال‌های سال ورد زبان مردم بود.

امینی با اشاره به مراوده و مصاحبت همیشگی خود با این شاعر پیشکسوت حوزه انقلاب اسلامی ادامه داد: من از نزدیک با ویژگی‌های شخصیتی او آشنا بودم و می‌دانم که او سخنوری و شاعری را به عنوان یک پیشه انتخاب نکرده بود و به تمامی سروده‌هایش اعتقاد قلبی داشت.  

حسین ممتحنی، متخلص به حمید سبزواری، شاعر پیشکسوت حوزه انقلاب اسلامی، بامداد شنبه 22 خرداد 1395 در سن 91 سالگی درگذشت. وی سراینده بسیاری ار شعر‌های انقلابی چون «خمینی ای امام»، «بانگ خاوران»، «خجسته باد پیروزی» و سروده «همپای جلودار» وی با صدای استاد حسام‌الدین سراج و دکلمه مرحوم فرج الله سلحشور اجرا شد.

تاکنون کتاب‌های «ی‍اد ی‍اران‌؛ م‍ن‍ظوم‍ه‌ای‌ در رث‍ای‌ س‍ردار ج‍ه‍ادگ‍ر ش‍ه‍ی‍د م‍ه‍ن‍دس‌ س‍ی‍د م‍ح‍م‍دت‍ق‍ی‌ رض‍وی‌»،«گ‍زی‍ده‌ ادب‍ی‍ات‌ م‍ع‍اص‍ر: م‍ج‍م‍وع‍ه‌ ش‍ع‍ر»، «ک‍اروان‌ س‍پ‍ی‍ده‌»، «س‍رودی‌ دی‍گ‍ر»،«سرود سپیده»، «سرود درد»، «دی‍وان‌ اش‍ع‍ار ح‍م‍ی‍د س‍ب‍زواری‌»، «تو عاشقانه سفر کن» و «به رنگ آمده دشمن اگر به جنگ نبرد» از سروده‌های وی منتشر شده‌اند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها