رویا زارعی، اظهار کرد: در این برنامه دانشآموزان پایه ششم و هفتم با مطالعه قبلی کتاب مورد نظر در نشست ادبی شرکت میکنند و ضمن آشنایی و گفتوگو با نویسنده کتاب، نظرات خود را درباره این اثر بیان میکنند.
وی در ادامه سخنانش به ارائه توضیحاتی درباره کتاب «مثلها و قصههایشان» پرداخت و گفت: مثل در ادبیات ما جایگاه ویژهای دارد، هر مثلی به خودی خود تاریخ فشردهای است که مردم امروزه را به ریشههای فرهنگی گذشته کشورمان پیوند میزند. مثلها بسیار ارزشمندند زیرا عمری به درازای عمر انسان دارند. هرمثلی تاریخ و قصه شیرینی دارد که از نوع زندگی باورها و آداب و رسوم اجداد ما پرده برمیدارد و به ما امکان میدهد که با تکیه بر تجربههای پیشینیان بهتر زندگی کنیم. کتاب «مثلها و قصهها» بازگویی قصههایی است که ضربالمثل را پدید آوردهاند. این کتاب برای بزرگترها مرجع قصهگویی و برای کودکان و نوجوانان مجموعه قصهای شیرین و ایرانی است.
زارعی همچنین بیان کرد: همه قصههای این کتاب ریشه در گنجینه پرارزش فرهنگ مردم ایران زمین دارد. پرداختن به این قصهها به تقویت هویت ایرانی فرزندانمان کمک و میان زندگی امروز آنها و ریشههای دیروزشان پلی عاطفی برقرار میکند. کتاب قصههای خرداد یکی از کتابهای مجموعه مثلها و قصههایشان است که به صورت مصور به چاپ رسیده.
وی هدف از اجرای این برنامه را ترغیب نوجوانان به مطالعه و بررسی کتابهای ادبی کودکان و نوجوانان و تقویت ارتباط روحی و عاطفی میان آنها با کتاب و نویسنده عنوان کرد.
زارعی، راه اندازی «قفسه مهربانی کتاب» را از دیگر برنامههای کتابخانه شهیدان جعفرینژاد عنوان کرد و گفت: در کنار نقد و بررسی کتاب، این برنامه را نیز اجرا می کنیم. دراین طرح که به عبارتی الگوبرداری از دیوار مهربانی است، افراد میتوانند آثار اهدایی خود را در این قفسه قرار دهند و یا کتابهای مورد علاقه خود را بردارند.
به گفته مدیر کتابخانه شهیدان جعفرینژاد، این طرح میتواند گام موثری در ترغیب مردم به اهدا و وقف کتاب و نهادینه کردن فرهنگ کتابخوانی در سطح جامعه و منطقه باشد.
علاقهمندان برای حضور در برنامههای مجتمع فرهنگی هنری شهیدان جعفرینژاد میتوانند به خیابان خاوران، انتهای خیابان هاشم آباد مراجعه کنند.
نظر شما