شنبه ۸ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۳:۰۲
شب «سلینا خونز» و «آلوئیس کاریجیت» برگزار  شد/ مراسم یادبودی برای استاد پرویز کلانتری

دویست و چهل و هفتمین شب از شب‌های بخارا میزبان شب «سلینا خونز» و «آلوئیس کاریجیت» نویسنده و تصویرگر سوئیسی بود. همچنین مراسم یادبودی برای استاد پرویز کلانتری در شهرک غرب برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، در دویست و چهل و هفتمین شب از شب‌های بخارا، که عصر چهارشنبه (5 خرداد 95) برگزار شد، بنیاد موقوفات دکتر محمود افشار با همراهی سفارت سوئیس و مجله بخارا، میزبان شب «سلینا خونز» و «آلوئیس کاریجیت» نویسنده و تصویرگر سوئیسی بود.

در این نشست جولیا هاز(سفیر سوئیس در تهران)، کریستینا فیشر(دبیر دوم سفارت سوئیس در تهران)، بابک صابری و سعید فیروزآبادی و مترجمان کتاب‎های این نویسنده و تصویرگر سوئیسی حضور داشتند.
 
سلینا خونز، متولد سال ۱۹۱۰ میلادی در منطقۀ آنگادین واقع در شرق کوه‌های آلپ، است. آغاز کار او هم‌زمان با جنگ جهانی دوم بود. نخستین اثرش با عنوان «زنگی برای ارسلی» در سال ۱۹۴۵ انتشار یافت. از دیگر آثار او می‌توان به «فلورینا و پرنده وحشی» و «کولاک» اشاره کرد که تصویرگری این سه اثر را آلوئیس کاریجیت به عهده داشته است.
 
آلوئیس کاریجیت متولد ۱۹۰۲، گرافیست و سینماگر و نقاش سوئیسی و تصویرگر کتاب کودکان است. وی با طراحی سه اثر سلینا خونز موفق به دریافت جایزه «هانس کریستین اندرسن» شد. این سه کتاب توسط انتشارات کودکان یزد به زبان فارسی به چاپ رسیده است.

مراسم یادبود استاد پرویز کلانتری

مراسم یادبود استاد پرویز کلانتری، نویسنده و تصویرگر پیشکسوت کتاب‌های کودک و نوجوان با حضور جمعی از مسئولین فرهنگی و هنری و هنرمندان عرصه‌های مختلف چهارشنبه 5 خردادماه در مسجد جامع شهرک غرب برگزار شد.

در این مراسم احمد مسجدجامعی عضو شورای اسلامی شهر تهران، علی مرادخانی معاون امور هنری وزارت ارشاد، سیدعباس عظیمی، مدیرعامل موسسه هنرمندان پیشکسوت و هنرمندانی همچون داریوش مهرجویی، سعید پورصمیمی، علیرضا سمیع آذر، خسرو سینایی، سیروس ابرهیم‌زاده، حسین محجوبی، محمد سریر، علی شیرازی، جمشید مرادیان، ناصر پلنگی، محمدعلی بنی‌اسدی و بیژن بیژنی حضور داشتند.

پرویز کلانتری، نقاش، طراح، نویسنده و روزنامه‌نگار  پیشکسوت کشورمان که آذرماه سال ۹۳ دچار سکته مغزی شده بود و طی ماه‌های گذشته دوران نقاهت را سپری می‌کرد ۳۱ اردیبهشت ماه 95 به دلیل عوارض ناشی از این سکته و کهولت سن، در سن ۸۵ سالگی راهی منزل ابدی شد.

کتاب‌های «آواز و پرواز»، «تارکان پسر چابک‌سوار»، «چنته»، «ولی افتاد مشکل‌ها»، «چهار روایت» و «نیچه نه، فقط بگو مشد اسماعیل» از جمله آثار اوست.

 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها