شنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۸:۰۹
قالیباف: تقویت حوزه فرهنگ به معنای تقویت اقتدار و عزت ملی است

محمدباقر قالیباف، شهردار تهران در آیین اختتامیه بیست و نهمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران ضمن ابراز خرسندی از استقبال مردم در بیست و نهمین نمایشگاه کتاب تهران گفت: شهرداری تهران به حوزه فرهنگ کمک می‌کند چرا که معتقد است تقویت حوزه فرهنگ به معنای تقویت اقتدار و عزت ملی است.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، آیین اختتامیه بیست و نهمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران امروز (25 اردیبهشت‌ماه) در سالن تشریفات مجموعه نمایشگاهی شهر آفتاب با حضور علی جنتی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی، سیدعباس صالحی، رئیس بیست و نهمین نمایشگاه کتاب تهران و محمدباقر قالیباف، شهردار تهران برگزار شد.
 
محمدباقر قالیباف، در این مراسم اظهار کرد: شاکریم که با یک فراز و نشیب 5 یا 6 ماهه، امروز در روز پایانی بیست و نهمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران هستیم. خیلی خوشحالم که این توفیق نصیب مدیریت شهری شد تا به حوزه فرهنگ و اندیشه خدمت کند. با تفاهم‌نامه‌ای که امروز منعقد شد، تا سال 1400 از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مبلغی بابت اجاره محل نخواهیم گرفت. این موضوع به حوزه فرهنگ و حوزه مکتوب نشر کشور و شهرمان کمک می‌کند، چرا که تقویت حوزه فرهنگ به معنای تقویت اقتدار و عزت ملی است.
 
وی ادامه داد: هر اندازه در عرصه فرهنگ و اندیشه رشد کنیم، هم با ملل دیگر ارتباط برقرار می‌کنیم و هم به مشترکاتمان کمک کرده‌ایم. همچنین تمایز و برجستگی‌های تمدنی خود را به نمایش می‌گذاریم.
 
قالیباف عنوان کرد: همه ما خیلی دوست داریم که در نمایشگاه کتاب تهران علاوه بر بحث فروش، این امکان فراهم شود تا نمایشگاه کتاب تهران مکانی برای تضارب آرای اهل اندیشه و ارتباط میان مدیران اجرایی و اهل قلم و محل ارتباط خوب بین اقتصاد فرهنگ و اندیشه باشد. بدون شک اینها از سیاست‌های قطعی خواهد بود که در این مکان به آنها خواهیم پرداخت.
 
شهردار تهران اظهار کرد: مکان نمایشگاه کتاب تهران یکی از چالش‌های جدی شهر ما بود. یادم نمی‌رود چالشی که در سال 1381 و 1382 بر سر برگزاری نمایشگاه کتاب تهران میان دولت و شهرداری تهران به وجود آمد. در آن زمان شهرداری تهران به دلیل چالش شهری اعم از ترافیک، آلودگی هوا و آلودگی صوتی به بستن نمایشگاه کتاب تهران اقدام کرد و از برگزاری این رویداد عظیم فرهنگی ممانعت به عمل آورد. در آن دوران نمایشگاه کتاب تهران به یک موضوع ضدفرهنگی تبدیل شده بود. از این بابت خدا را شاکرم که با یک تلاش روزافزون این توفیق به همکاران بنده داده شد تا کلنگ مجموعه شهر آفتاب به این منظور در سال 90 به زمین بخورد و در سال 1395 شاهد راه‌اندازی این مجموعه باشیم.
 
قالیباف توضیح داد: مجموعه نمایشگاهی شهر آفتاب، 280 هکتار مساحت دارد. در این مکان هتل‌ها، مراکز اداری، تجاری و رفاهی مناسب با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی به سرعت راه‌اندازی خواهد شد.
 
وی عنوان کرد: با راه‌اندازی متروی شهر آفتاب، علاقه‌مندان قادر بودند از بزرگراه ساوه و اتوبان قم به نمایشگاه کتاب تهران بیایند. در این مکان علاوه بر حمل و نقل عمومی، روزی 30 هزار خودرو پارک می‌شد که این موضوع نشان‌دهنده استقبال بی‌نظیر مردم از نمایشگاه کتاب تهران است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها