جمعه ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۶:۴۵
اخوی: فروش کتاب در شهر آفتاب امیدوار‌کننده بود/ «ای زبان پارسی» و «پژوهش‌های ایرانی» پرفروش شد

امید اخوی، مسئول غرفه انتشارات بنیاد موقوفه دکتر محمود افشار یزدی در بیست و نهمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران گفت: خوشبختانه امسال با وجود کمبودهایی که در نمایشگاه وجود داشت، میزان فروش کتاب‌ها امیدوار‌کننده بود.

امید اخوی، مسئول غرفه انتشارات بنیاد موقوفه دکتر محمود افشار یزدی درباره پرفروش‌ترین کتاب‌های تاریخی ارائه شده در بیست و نهمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران به خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) گفت: «تاریخ قراختائیان کرمان»، «زبده التواریخ»، «چهل و چهل سالگی: پژوهشی در اساطیر، ادیان آسمانی، باورهای عامیانه، پزشکی و ادبیات پارسی»، «مسائل پاریسیه»، «ای زبان پارسی» و «پژوهش‌های ایرانشناسی» از جمله آثاری هستند که از آنها استقبال بسیاری شده است. خوشبختانه امسال با وجود کمبودهایی که در نمایشگاه وجود داشت، میزان فروش کتاب‌ها امیدوار‌کننده بود.

وی افزود: بیشتر مراجعه‌کنندگان غرفه بنیاد افراد میانسال و علاقه‌مندان به زنده‌یاد ایرج افشار و پژوهشگران حوزه ایرانشناسی هستند که ما در طول نمایشگاه تلاش کردیم از همه خریداران آثار غرفه نشانی و رایانامه بگیریم تا با آنها در تماس باشیم و انتشار جدیدترین آثار بنیاد را به آنها اطلاع دهیم. به عبارتی امیدوارم ارتباط با مخاطب تنها منوط به حضور در نمایشگاه کتاب نشود و بتوانیم آنها را همچنان در جریان آثار تازه چاپ شده بگذاریم.

اخوی درباره چیدمان غرفه‌ها گفت: بحث دیگری که می‌توان به آن اشاره کرد، غرفه‌هایی است که آثار تاریخی را در حوزه تاریخ، جغرافیا و ادبیات فعالیت می‌کنند، می‌توانست این غرفه‌ها در کنار هم قرار بگیرند تا مراجعه‌کنندگان به این غرفه‌ها دسترسی بهتری داشته باشند. ضمن اینکه به نظر می‌رسد نبود نظم در چینش غرفه‌ها طبق حروف الفبا، افراد را سردرگم می‌کند.
 
مسئول غرفه انتشارات بنیاد موقوفه دکتر محمود افشار یزدی اظهار کرد: نشر ماهی، نشر نی، کتابخانه طهوری، نشر اختران، انتشارات خانه تاریخ و تصویر ابریشمی و... ناشرانی هستند که آثار خوبی در حوزه تاریخ عرضه کردند. از جمله کتاب‌های قابل تاملی که مشاهده کردم؛ «تاریخ قراختائیان کرمان» که با تصحیح مریم میرشمسی از سوی بنیاد موقوفات افشار به چاپ رسیده است. همچنین می‌توان به کتاب «روابط ایران و عثمانی در روزگارصفویه» اثر نصراله صالحی اشاره کرد که از سوی کتابخانه طهوری روانه بازار کتاب شده است. نشر ماهی نیز «عشقی: سیمای نجیب یک آنارشیست» تالیف محمد قائد را به چاپ رسانده که کتاب خوبی است.
 
اخوی درباره طراحی جلد کتاب‌های حوزه تاریخ گفت: طراحی جلد می‌تواند مخاطبان را به خود جلب کند اما طرح‌های نه چندان قوی در این حوزه یکی از ضعف‌هایی است که کج‌سلیقگی و نوآوری نداشتن طراحان این آثار را می‌رساند و متاسفانه ناشران نیز به این مساله توجهی ندارند.
 
وی افزود: کتاب‌های حوزه تاریخ، ادبیات، جغرافیا و سیاست از سوی فروشندگانی به مخاطب عرضه می‌شود که اطلاعات چندانی از این آثار ندارند و نمی‌توانند مراجعه‌کنندگان را در انتخاب و خرید آثار به خوبی راهنمایی کنند و به همین دلیل تعامل مناسبی میان مخاطب نمایشگاه و فروشنده شکل نمی‌گیرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها