وی ادامه داد: سطح کیفی نمایشگاه نسبت به سالهای گذشته بهتر شده است چراکه افراد کتابخوان واقعی به نمایشگاه آمدهاند، البته امیدوارم که با برنامهریزی صحیح، سال آینده نمایشگاه پربارتر و بهتری را شاهد باشیم.
این شاعر جوان که امسال با ۹ کتاب شعر به نمایشگاه آمده است، اظهار کرد: شعر دنیای متفاوتی دارد که جوانها آن را بیشتر دوست دارند، پس طبیعی است که استقبال خوبی از غرفههای شعر شود. از طرفی یکی از لذتهای نمایشگاه، خرید کتاب از دست شاعر، نویسنده و مترجم مورد علاقهمان است.
وی افزود: خوشبختانه انتشاراتی که در حوزه شعر فعالیت میکنند، توانستهاند با یک برنامهریزی صحیح و حسابشده، شاعران مورد علاقه مردم را به نمایشگاه بیاورند و این موضوع باعث شده تا شاهد افزایش بازدیدکنندگان نمایشگاه تهران باشیم و شاید به همین دلیل است که غرفههای شعر از سایر قسمتهای نمایشگاه شلوغتر است.
صباغنو با گلایه از برخی معایب فضای مجازی گفت: با توجه به اینکه فضای مجازی افراد زیادی را با شعر درگیر کرده است خیلی از دوستان احساس میکنند که حرفهای دلشان را میتوانند از طریق شعر بیان کنند و از همه بدتر احساس شاعر بودن میکنند. از طرفی ناشران نیز دیدی تجاری پیدا کردهاند و با دریافت مبلغی از مؤلف اینگونه نوشتهها را در قالب شعر منتشر میکنند.
وی ادامه داد: نمیخواهم با بیان این مطالب مخالفتی با انتشار کتابهای شاعران بااستعداد داشته باشم اما واقعیت این است که بهجز چند کتاب محدود، اکثر این کتابها رنگ و بویی از شعر نبردهاند و نمیتوان اسم آنها را کتاب شعر گذاشت. به نظرم مخاطب امروز باهوش است و تا زمانی که ما را بهعنوان شاعر قبول نداشته باشد کار انتشار کتاب چندان منطقی نیست و من این کار را به هیچکس توصیه نمیکنم. از شاعران جوان میخواهم که برای چاپ مجموعه اشعارشان عجله نکنند و با افرادی که مورد قبولشان است مشورت کنند.
نظر شما