«نگاه معاصر» با هفت اثر فلسفی به «شهر آفتاب» میآید/ «سنت و افقهای گشوده» مهمان نمایشگاه بیست و نهم
اکبر قنبری، مدیر انتشارات «نگاه معاصر» از عرضه هفت اثر فلسفی در بیست و نهمین نمایشگاه بینالمللی کتاب خبر داد و گفت: کتابهایی که در این رویداد فرهنگی ارائه میشود دارای مضامینی سنتی و فلسفی هستند.
سردبیر پیشین مجله «نقد و نظر» از عرضه چهار اثر ترجمه شده در حوزه اندیشه خبر داد و گفت: «مسیحیت و دموکراسی» اثر ژاک ماریتن، با ترجمه سهیل صفاری از جمله کتابهایی شاخصی است که در این دوره از نمایشگاه در اختیار علاقهمندان قرار میگیرد. این اثر تلاش میکند تا به نظریه جدیدی در فلسفه دین دست یابد.
وی «اسطوره، کیهانشناسی در ایران باستان (مساله مزدایی و زرتشتی)» را دیگر اثر انتشارات «نگاه معاصر» دانست و گفت: ماریان موله به عنوان نویسنده این اثر به اندیشه در ادیان ایران باستان پرداخته و محمد میرزایی نیز آن را ترجمه کرده است.
به گفته قنبری، «الگوی عشق» دیگر کتابی است که با تالیف وینسنت برونر منتشر شده و عبدالمحمد دلبخاه نیز آن را به فارسی برگردانده است. نویسنده در این کتاب به مقوله عشق در دین مسیحیت پرداخته است.
مدیر انتشارات «نگاه معاصر» در ادامه سخنانش به عرضه کتاب «درک رخداد» نوشته آنتونیو داماسیو در این دوره از نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران اشاره کرد و افزود: داماسیو در این اثر به بررسی رابطه «نورولوژی و فلسفه» پرداخته و در آن ارتباط بین حالتهای اعصاب و فلسفه وجود را برای خوانندگان تبیین کرده است.
قنبری ادامه داد: «خدا به روایت مولانا» و «سنت و افقهای گشوده» دو کتاب دیگری است که از سوی مولفان تالیف شده است. مهدی کمپانی زارع کار تالیف «خدا به روایت مولانا» و آرش نراقی نیز کتاب «سنت و افقهای گشوده» را به رشته تحریر درآورده است.
بنا به اعلام مدیر انتشارات «نگاه معاصر»، کتاب «طرحی در انسانشناسی اسلامی» نوشته بابک شمشیری در بیست و نهمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران عرضه میشود.
نظر شما