چهارشنبه ۲۵ فروردین ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۰
«علم کشاورزی ایران» 17 عنوان کتاب را نمایشگاهی کرد

رضا احمدی مدیرمسئول انتشارات علم کشاورزی ایران ضمن تاکید بر توجه به فعالیت ناشران تخصصی به‌عنوان یک فعالیت اقتصادی به آماده‌سازی 17 عنوان کتاب برای نمایشگاه سال جاری خبر داد.

رضا احمدی، مدیرمسئول انتشارات علم کشاورزی ایران در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران‌(ایبنا) درباره حضور این نشر در بیست و نهمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران اظهار کرد: از بیست و هشتمین نمایشگاه کتاب تهران تا فروردین‌ماه سال جاری انتشارات علم کشاورزی ایران 25 عنوان کتاب منتشر کرده که شامل 20 عنوان چاپ نخست است.17 عنوان برای نمایشگاه امسال در حال آماده‌سازی است که برخی از این تعداد نخستین‌بارعرضه خواهد شد.   
 
وی افزود: با برگزاری نمایشگاه کتاب در «شهر آفتاب» مخالفم و به نظر می‌رسد اگر ناشران با جابجایی محل برگزاری نمایشگاه با کاهش فروش قابل توجه مواجه شوند در آستانه ورشکستگی قرار خواهند گرفت. بنابراین امید‌وارم شهرداری تهران، تصمیمات لازم را برای رفت و آمد بازدیدکنندگان اتخاذ کند.
 
این فعال حوزه نشر با اشاره به لزوم افزایش حمایت دولتی از ناشران دانشگاهی و تخصصی گفت: لزوم حمایت ارگان‌های دولتی علاوه بر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مانند وزارت جهاد کشاورزی، سازمان حفاظت محیط زیست و ‌سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیز‌داری کشور از ناشران تخصصی حوزه کشاورزی احساس می‌شود.
 
احمدی اظهار کرد: بی‌مهری از سوی نهاد‌‌های دولتی، برای ناشران تخصصی دلسردکننده است؛ این احساس زمانی تشدید می‌شود که این ناشران با مولفان و مترجمانی همکاری دارند که به دنبال سا‌ل‌‌ها فعالیت علمی، مویی سپید کرده‌اند. ناشر باید به‌عنوان یک فعال اقتصادی تلقی شود چراکه از کنار فعالیت در حوزه نشر، ده‌ها نفر اعم از نویسنده، مترجم،‌ چاپخانه‌دار و  حروفچین به کار مشغولند.      
 
این عضو انجمن فرهنگی ناشران کتاب دانشگاهی با تاکید بر نیاز ناشران تخصصی به حمایت‌های مالی ادامه داد: بعد از اجرایی شدن هدفمندی یارانه‌‌ها کار فرهنگی به فراموشی سپرده شد و زنگ خطر به صدا درآمد. باید از هزینه‌های دیگر صرف‌نظر و به فعالیت‌‌های علمی و فرهنگی توجه کرد. طی جلسات مشترک با مسئولان حوزه نشر در سال‌های 90 و 91 ناشران دانشگاهی درخواست ایجاد همسانی در خرید کتاب‌های تخصصی و عمومی را مطرح کردند.
 
وی گفت: به‌طور قطع خرید از ناشران تخصصی با هدف تامین منابع کتابخانه‌های دانشگاهی در به‌روز شدن محتوای این دسته از کتاب‌ها موثر است؛ در حالی که شاهدیم دانشجویان همچنان از منابع یک‌دهه گذشته استفاده می‌کنند، از سوی دیگر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری چندان نسبت به ارزیابی کتاب‌های تخصصی با قوت لازم عمل نمی‌کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها