چهارشنبه ۱۸ فروردین ۱۳۹۵ - ۱۵:۰۷
فتاحی: «عروس‌های جنگ» درباره رزمندگان خاموش جنگ نوشته شد/ رنج‌هایی که در قلب زنان شهرهای جنگ‌زده وجود دارد

مهناز فتاحی در سومین جشنواره اسوه‌های صبر و مقاومت درباره کتاب «عروس‌های جنگ» گفت: معتقدم که عروس‌های ذکر شده در کتاب رزمنده‌های خاموش جنگ تحمیلی بوده‌اند. داستان‌هایی پر از مهر درباره این افراد در کتاب «عروس‌های جنگ» نوشته شده است و من به جوانان توصیه می‌کنم این کتاب را بخوانند.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) سومین جشنواره اسوه‌های صبر و مقاومت با حضور سردار مسعود جزایری، معاون ستاد کل نیروهای مسلح کشور، فاطمه مجتهدزاده رئیس سازمان حفظ آثار و نشر مشارکت‌های زنان و جمعی از همسران شهید و بانوان ایثارگر در دفاع مقدس صبح امروز، چهارشنبه (18 فروردین 95) در تالار خلیج‌فارس باغ‌موزه دفاع مقدس برگزار شد.

مهناز فتاحی، نویسنده کتاب «عروس‌های جنگ» با اشاره به این‌که مظلومیت نانوشته از جنگ بسیار است، گفت: بیشتر کتاب‌هایی که درباره جنگ تحمیلی نوشته‌ام، سرگذشت قصر شیرین است. من در دوران جنگ کودک بودم. ما 8 بچه بودیم که پدرمان را که از نیرو‌های نظامی بود به دلیل مجروحیت از دست داده بودیم. پدرم بی‌آنکه نام شهادت بر او باشد، شهید شد.

وی کتاب «عروس‌های جنگ» را یکی از آثاری دانست که درباره مظلومیت‌های جنگ نوشته شده است و افزود: این کتاب درباره عروس‌هایی نوشته شده است که مدت کوتاهی را در کنار همسرانشان سپری کرده‌اند.

فتاحی ادامه داد: معتقدم که این عروس‌ها در واقع رزمنده‌های خاموش جنگ تحمیلی بوده‌اند. داستان‌هایی پر از مهر درباره این افراد در کتاب «عروس‌های جنگ» نوشته شده است و من به جوانان توصیه می‌کنم این کتاب را بخوانند و از مظلومیت و ارزش‌های بلند آنان آگاه شوند.

رنج‌های باقی‌مانده در قلب بانوان
رضیه غبیشی، نویسنده کتاب «زنان صبور سرزمین من – آبادان» در این برنامه با اشاره به نخستین کتابش به نام «گنجینه رنج» گفت: این کتاب را درباره همسرم پاسدار شهید جانباز حاج محمود عطشانی که جانباز اعصاب و روان بود، نوشتم.

وی درباره کتاب تازه‌اش نیز توضیح داد: گمان می‌کنم هنوز رنج‌هایی در قلب زنان شهرهای جنگ‌زده وجود دارد که باید نوشته شود. این کتاب، شرح حال شماری از بانوان آبادانی است. من از سال 1372 نوشتن از جنگ تحمیلی را شروع کرده‌ام و باز هم می‌نویسم.

کتابی درباره حلقه مفقوده جنگ
حسنه عفراوی، نویسنده کتاب «مروارید‌های هور» نیز درباره کتاب خود گفت: 6 ماه نخست جنگ، حلقه مفقوده جنگ تحمیلی است. زمانی که نیرو‌های نظامی اندکی در شهر حضور داشتند و کمک‌های اندکی به مردم محاصره شده در دشت آزادگان می‌رسید. در این کتاب به شهیدان این مقاومت‌ها پرداخته‌ام.
 
در پایان با حضور نویسندگان از کتاب‌های «راه روشن»، «عروس‌های جنگ»، «مروارید‌های هور»، «نقش زنان در تحقق فرایند نوین اسلامی»، «تاثیر بصیرت زنان در روند پیروزی انقلاب اسلامی» و «زنان صبور سرزمین من» رونمایی شد.

سخنان سردار مسعود جزایری و فاطمه مجتهدزاده را اینجا بخوانید.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها