نویسندگان، در نشست «بررسی مفهوم و رسالت ادبیات دینی کودک و نوجوان» در نگاهی کلی، تمامی آثار ادبی را آثار دینی تلقی کردند زیرا ادبیات و دین در تزکیه و تلاش برای رستگاری مشترکاند.
نویسندگان، در این نشست در نگاهی کلی، تمامی آثار ادبی را آثار دینی تلقی کردند چرا که ادبیات به دنبال رشد، کمال، آرامش و سعادت انسانهاست. ادبیات دینی کودک و نوجوان به معنای مستقیمگویی و آموزش نیست و نباید تنها شامل زندگینامه شخصیتهای دینی و آموزش احکام باشد. هدف اصلی ادبیات دینی، انتقال حس و باورهای دینی است و نباید از آن انتظار انتقال اطلاعات و آموزش مستقیم داشت.
در این نشست همچنین سیدسعید هاشمی، مدیرمسئول و سردبیر نشریه لوبیای سحرآمیز، علی باباجانی، سردبیر نشریه سنجاقک، علی مهر، سردبیر نشریه انتظار نوجوان، زهرا عبدی دبیر تحریریه نشریه ملیکا، نعیمه جلالینژاد مدیر اجرایی نشریه باران و مسلم ناصری، یحیی علویفرد، علی محمدپور و سیداحمد مدقق از نویسندگان و شاعران کودک و نوجوان به ارائه دیدگاههای خود پرداختند.
در پایان سیدعلی کاشفی خوانساری نویسندگان ادبیات دینی کودک و نوجوان را به مشارکت در جشنواره داستان کودک خاتم با موضوع پیامبر اکرم (ص) دعوت کرد.
نظر شما