دوشنبه ۱۹ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۰
مروری بر آثار لنگهازون، پژوهشگر برتر حوزه مطالعات اسلامی - ایرانی

داوران بیست و سومین دوره جایزه جهانی کتاب سال، «محمد لنگهاوزن» را در حوزه «مطالعات اسلامی - ایرانی» به عنوان پژوهشگر برتر این دوره از جایزه معرفی کردند.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، بیست و سومین جایزه جهانی کتاب سال، پس از داوری آثار در حوزه مطالعات اسلامی - ایرانی، پروفسور محمد لنگهازون را به عنوان پژوهشگر برتر این حوزه معرفی کرد.

آثار ارزیابی شده در بیست و سومین جایزه جهانی کتاب سال به زبان‌های انگلیسی، فرانسوی، آلمانی، چینی، عربی، ایتالیایی، اسپانیایی، روسی، گرجی، تاجیکی، سواحیلی، هندی، اردو، قرقیزی، مقدونی، قزاقی، اندونزیایی و مالایی بود و برگزیدگان این دوره از کشورهای روسیه، اتریش، انگلیس، ایتالیا، فرانسه، آمریکا و آلمان انتخاب شدند.

پروفسور «محمد لگنهاوزن» متولد 1953 میلادی در شهر نیویورک است. وی دکترای خود را در رشته فلسفه از دانشگاه «رایس» تگزاس اخذ کرده و بیش از 20 سال است که در ایران مشغول به تدریس و پژوهش است.

«موضوعات امروزی در اندیشه اسلامی» و «اسلام و کثرت گرائی دینی» آثار این پژوهشگر حوزه مطالعات اسلامی - ایرانی است.

وی کتاب‌های «مجموعه گفت‌وگوهای شیعه و بندیکت» و «مجموعه گفت‌وگوهای شیعه و کاتولیک منتشر شده در مجله Topoi» را ویرایش و تصحیح کرده است.

لنگهازون، کتاب «زاد السالک فیض کاشانی»، «عیسی(ع) در قرآن و احادیث شیعی»، «آداب زیارت امام رضا(ع)» و «جهاد اکبر یا مبارزه با نفس» و «باده عشق و سبوی عشق» از آثار امام خمینی (ره)، «آموزش فلسفه» تالیف آیت‌الله مصباح یزدی و نیز «جهاد و شهادت در اسلام» را به انگلیسی ترجمه کرده است.

از این پژوهشگر حوزه مطالعات اسلامی - ایرانی، بیش از پنجاه مقاله در حوزه فلسفه اسلامی، اخلاق، اسلام، فلسفه دین، منطق فلسفی و هگل مانند «عرفان امام علی (ع)»، «زمینه و ساختار براهین وجود خدا»، «پژوهشی مقایسه‌ای درباره روح»، «آیا خدا یک شخص است» و «پیدایش و بسط الهیات اجتماعی پروتستان در قرن 19»، «دیدگاه علامه طباطبائی در باره برهان صدیقین ملاصدرا»را تالیف کرده است.
 
لنگهازون در سال 2010 به عنوان چهره ماندگار انتخاب شده و جوایزی را از کشورهای آلمان، آمریکا، اتریش و ایران دریافت کرده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها