وی درباره تفاوت این جشنواره با دوره قبلی گفت: با توجه به نقش استعدادهای نو و پرورش آنها در رشد ادبیات کودک در این دوره از جشنواره توجه ویژهای به نوقلمان و نونهالان زیر 18 سال شده است و در زمینه داستانهای منتشرنشده نوقلمان و نونهالان زیر 18 سال تابهحال 50 اثر بهدست ما رسیده است.
این نویسنده در ادامه افزود: علاقهمندان میتوانند تا پایان بهمنماه 94 آثار خود را در بخشهای داستان چاپ نشده، داستانهای چاپ شده، شعر چاپ شده و شعر چاپ نشده به دبیرخانه جشنواره ارسال کند. بدیهی است که پایان بهمنماه آثار ارسال شده را به منظور بررسی و داوری برای داوران مورد نظر خواهیم فرستاد. در این دوره فریدون عموزاده خلیلی، علیاصغر سیدآبادی و حمیدرضا شاهآبادی داوران بخش داستان و مصطفی رحماندوست، عرفان نظرآهاری و آتوسا صالحی را داوارن بخش شعر هستند.
وی درباره تعداد آثار ارسالی بیان کرد: تاکنون 320 اثر به بخش داستانی این جشنواره ارسال شده که 250 اثر آنها داستان چاپ نشده است. از این تعداد 200 اثر مربوط به داستان چاپ نشده نویسندگان بالای 18 سال و 50 اثر مربوط به نویسندگان زیر 18 سال است. همچنین 70 داستان چاپ شده به دبیرخانه ارسال شده است. در بخش شعر هم 190 اثر به دبیرخانه این جشنواره رسیده است که 150 اثر مربوط به اشعار چاپ نشده و 40 اثر مربوط به آثار چاپ شده است.
اکبرپور درباره تاثیرات این جشنواره گفت: در حوزه ادبیات بزرگسال همیشه جشنوارههای مختلفی برگزار میشود اما جامعه ادبی توجه زیادی به کودکان و نوجوانان ندارد و اغلب نویسندگان بزرگسال و فرهیختگان نوشتن برای کودکان را جدی نمیگیرند. اینطور جشنوارهها کمک میکند که نوشتن برای کودک دیده شود و اهمیت آن مشخص شود. همچنین چهرههای جدید نیز در این جشنوارههای شناسایی میشود.
نظر شما