حسین ابوالحسن تنهایی، استاد جامعهشناسی کتابهای «جامعه صنعتی» و ویراست جدید «شیوه تنظیم پایاننامه» را در دست انتشار دارد.
وی ادامه داد: نسخه اصلی این کتاب انگلیسی بوده و از منابع منتشر شده در دهه 90 است. این اثر جزو آثار مفید و مهم در این حوزه به شمار میآید و شامل مجموعه مقالاتی است که به مسائل مرتبط با کار و کارگر میپردازد. روابط اقتصادی میان کارگر و کارفرمایان، موانع توسعه جامعه صنعتی، نفوذ قدرتهای ذی نفع در سطوح مختلف و ... از مباحثی است که در این کتاب طرح میشود.
این استاد دانشگاه افزود: این کتاب از نظر تئوری، تحلیلهای قدرت و امر قدرت را در سطح کلان بررسی میکند و میتواند علاوه بر جامعهشناسان، مورد استفاده افراد فعال در حوزه مدیریت صنعتی قرار بگیرد. همچنین مباحث این کتاب کارگشای این موضوع است که چگونه کارگاههای صنعتی میتوانند مانند ادارات باشند.
این جامعهشناس یادآور شد: امیدوارم این کتاب از سوی نشر بهمن برنا تا نمایشگاه کتاب 1395 در دسترس علاقهمندان قرار بگیرد.
تنهایی در ادامه نیز با اشاره به ویراست جدید کتاب «شیوه تنظیم پایاننامه» اظهار کرد: در ویراست جدید این کتاب با استفاده از سه رویکرد قیاسی، استقرایی و کنشپژوهی مباحث این کتاب را توسعه دادهام. در این کتاب این موضوع مورد بررسی قرار گرفته که مفهوم منطق استقرایی در جامعهشناسی تفسیری و عملگرایی تا چه حد توسعه مییابد.
وی در پایان گفت: مباحث این کتاب با توجه به سه رویکردی که در کتاب بیان شده جدید است و اکنون نیز مراحل تالیف آن به پایان رسیده و امیدوارم تا پایان سال منتشر شود.
دکتر حسین ابوالحسن تنهایی، متولد ۱۵ فروردین ۱۳۳۰ در اصفهان است. وی از جامعهشناسانی است که در حوزه نظریههای جامعهشناسی، جامعهشناسی معرفت و جامعهشناسی تاریخی فعالیت داشته است. تنهایی سال ۱۳۵۳ با مدرک کارشناسی روانشناسی و فلسفه از دانشگاه اصفهان فارغالتحصیل شد. سپس به آمریکا رفت و دکترای تخصصی جامعهشناسی و انسانشناسی را در سال ۱۹۸۱ از دانشگاه بینالمللی ایالات متحده دانشگاه سندیگو دریافت کرد.
«جامعهشناسی عرفانی در اندیشه عرفای مسلمان»، «جامعهشناسی تاریخی نظریههای متفکرین مسلمان، جامعهشناسی و انسانشناسی نزد متفکرین مسلمان»، «جامعهشناسی دینی در شرق باستان»، «درآمدی بر مکاتب و نظریههای جامعهشناسی» و «جامعهشناسی نظری اسلام» کتابهای تنهایی را تشکیل میدهند.
نظر شما