سه‌شنبه ۲۲ دی ۱۳۹۴ - ۰۹:۴۳
انتشار «مخابرات جدید و پایه‌گذاران آن‌ها» پس از 20 سال

اسفندیار معتمدی، رئیس اتحادیه انجمن‌های علمی‌-‌آموزشی معلمان فیزیک ایران، ضمن اعلام خبر تجدیدچاپ کتاب «مخابرات جدید و پایه‌گذاران آن‌ها» بعد از 20 سال گفت: در این کتاب مخترعان تلگراف، تلفن، رادیو و تلویزیون سیاه و سفید معرفی شده‌اند.

اسفندیار معتمدی، رئیس اتحادیه انجمن‌های علمی‌ ـ آموزشی معلمان فیزیک ایران در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران‌(ایبنا) ضمن اعلام خبر انتشار کتاب «شیخ‌ بهایی» از سوی انتشارات «مدرسه» درباره کتاب‌های جدید‌ خود اظهار کرد: سال‌‌ 75 انتشارات «مدرسه» کتاب «مخابرات جدید و پایه‌گذاران آن‌ها» را به قلم اینجانب منتشر کرده بود. مخترعان تلگراف، تلفن، رادیو و  تلویزیون سیاه و سفید در این کتاب معرفی شده‌ بودند، اما این کتاب در آن سال‌ها با استقبال عمومی مواجه نشد.    
 
وی افزود: «مخابرات جدید و پایه‌گذاران آن‌ها» یک مجموعه 20 جلدی است. کتاب «مخابرات دیروز، امروز، فردا» نام یکی از این مجموعه‌هاست که با هدف معرفی تاریخچه مخابرات از زمان ورود تلگراف به‌دست ناصرالدین‌شاه قاجار تا تغییرات آن و ورود تلفن بعد از 20 سال تألیف شد که مراحل توزیع این اثر را خودم بر عهد گرفتم. دومین کتابم با موضوع مخابرات را مخاطبان پسندیدند، به‌طوری‌که به چاپ دوم رسیده است.  
 
معتمدی درباره محتوای کتاب «مخابرات و ارتباطات دوربرد و پايه‌گذاران آن‌ها» گفت: این کتاب علاوه بر معرفی فعالیت‌های علمی پایه‌گذاران دستگاه‌های مخابراتی اعم از مورس،‌ بل، ادیسون و مارکونی به‌صورتی تدوین شده که شخصیت‌های شاخص تاریخ علم و سیاست ایران نیز در پیشبرد مباحث کتاب دخالت دارند.
 
نویسنده کتاب «ابوریحان و ریحانه» ادامه داد: محتوای کتاب به‌صورت جلسات دو نفره شخصیت‌های محوری کتاب، تدوین شده است به‌عنوان مثال، مورس در جلسه‌ای به ریاست امیر‌‌کبیر به تشریح فعالیت‌های علمی خود می‌پردازد. در بخش دیگری نیز «ادیسون» یا «بِل» در حضور یکی از روسای مدرسه دار‌الفنون سخنرانی می‌کند و دلایل اختراع تلفن از زمان خودش تا دوران تلفن‌‌های همراه را شرح می‌دهد.
 
معتمدی درباره کتاب دیگری که در نوبت چاپ دارد، اظهار کرد: کتاب «معلمان بزرگ ایران» با محوریت معرفی نخستین معلمان تا دوران جدید نیز به‌زودی به بازار کتاب عرضه می‌شود. کتاب شرحی از فعالیت میرزا حسن رشدیه، موسس نخستین مدرسه جدید در ایران است. وی با اجازه از مظفر‌الدین شاه به تاسیس مدرسه در قالب جدید اقدام می‌کند. پیش از این سواد‌آموزی در کشور جنبه عمومی نداشته و بعد از ایجاد این مدارس دولت موظف به تقویت آن‌‌ها شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها