پنجشنبه ۱۷ دی ۱۳۹۴ - ۰۸:۰۰
«در رهگذار باد و نگهبان لاله» و «نماد گمشده» در ردیف مطالعه آخر هفته قرار گرفت

عبدالحمید ضیایی، دانش‌آموخته فلسفه و نویسنده و فیاض زاهد، تحلیل‌گر مسائل سیاسی و پژوهشگر، دو کتاب «در رهگذار باد و نگهبان لاله» و «نماد گمشده» را برای مطالعه آخر هفته به علاقه‌مندان کتاب پیشنهاد دادند.

خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)- عبدالحمید ضیایی، پژوهشگر حوزه فلسفه و نویسنده به همراه فیاض زاهد، نویسنده و تحلیل‌گر سیاسی و اجتماعی دو کتاب «در رهگذار باد و نگهبان لاله» اثر مصطفی ملکیان و «نماد گمشده» نوشته «دَن براون» را برای مطالعه آخر به مخاطبان پیشنهاد دادند.
 
خوانش پروژه «عقلانیت و معنویت» در کتاب

عبدالحمید ضیایی گفت: «در رهگذار باد و نگهبان لاله» کتابی دو جلدی است که در آن مصطفی ملکیان، مجموعه درسگفتارهای خود درباره پروژه «عقلانیت و معنویت»‌ را تدوین و در کتابی به همین نام منتشر کرده است.
 
وی اظهار کرد: ملکیان در این کتاب به پرسش‌های مفسران پاسخ نداده است و از طرفی تا به امروز به‌طور جدی کتابی تحلیلی و آکادمیک درباره پروژه خود ننوشته است، این نکته را نیز نباید فراموش کرد که در این کتاب درسگفتارها فاقد دقت و عمق لازم است.
 
این نویسنده با اشاره به جامع بودن پروژه «عقلانیت و معنویت» ملکیان گفت: وی در این کتاب به نیازهای انسان مدرن توجه کرده است. در عین توجه به مولفه اجتناب‌ناپذیر مدرنتیه از نیاز معنوی انسان مدرن غافل نشده است.
 
وی با بیان این‌که، ملکیان دغدغه‌های فیلسوفان قاره‌ای را نیز در پروژه خود و در این کتاب مدنظر قرار داده است، گفت: ملکیان در عین حال دغدغه‌های اگزیستانسیالیست‌ها را نیز از نظر گذرانده است. برخی به ملکیان این ایراد را می‌گیرند که مسائل پیچیده اجتماعی را به مشکلات روانشناختی فروکاسته است.

کتاب دو جلدی «در رهگذار باد و نگهبان لاله» از سوی انتشارات نگاه معاصر منتشر شده است.

علاقه‌مندان می‌توانند برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره این کتاب به لینک زیر مراجعه کنند:


پیوند مسیحیت و اسطوره در «نماد گمشده»

فیاض زاهد، نویسنده و تحلیل گر سیاسی که در حوزه تاریخ و اندیشه نیز تالیفاتی دارد، درباره پیشنهاد مطالعه برای آخر هفته گفت: در روزهای اخیر رمان «نماد گمشده» اثر «دَن براون» را به زبان اصلی (انگلیسی) مطالعه کردم. اغلب مردم و کتابخوانان ایرانی این نویسنده را با کتاب «رمز داوینچی» می‌شناسند.
 
وی افزود: نویسنده در این کتاب بیش از هر چیز به مسائل روانشناختی، مذهبی و اساطیری توجه کرده و مسائل مربوط به قرون وسطی و تاثیر آن بر مسیحیت و پیوند آن با اندیشه‌های اسطوره یونانی را بررسی و در داستان خود آن را به کار برده است.
 
این کتاب در ایران از سوی حسین شهرابی ترجمه شده است.

علاقه‌مندان می‌توانند برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره این کتاب به لینک زیر مراجعه کنند:

 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها