از تعدد منبع تا پراکندهگویی در آثار مربوط به امام زمان (عج)
وی با اشاره به تعدد و نامرتب بودن منابع درباره امام زمان (عج) و امامت ایشان، اظهار کرد: بسیاری از کتابها و منابع قدیمی حجم بسیار بالایی دارند و وقت جوانان و علاقهمندان برای مطالعه آنها کم است، به همین دلیل، نوشتن کتابهایی به زبان ساده و منطبق با آموزههای دینی بسیار مهم است.
صاحب «مکالمات قرآنی به زبان انگلیسی» افزود: کتابهای منتشر شده با موضوع امام زمان (عج)، دارای مطالب پراکنده درباره زندگی، امامت و دوران غیبت آن حضرت هستند و بیشتر آنها یک موضوع و محتوای یکسان دارند که این امر انتخاب منبع درست را با مشکل مواجه میکند.
وی با بیان اینکه، بیشتر کتابهای دینی به ویژه کتابهایی با موضوع «امامت امام زمان (عج)» از منابع دیگر گردآوری شده است، اظهار کرد: توجه نویسندگان به کم کردن حجم منابع دست اول و خلاصهنویسی برای درک بهتر جوانان اقدام مطلوبی است اما باید این امر را نیز در نظر داشت که نویسندگان نباید با این بهانه از اصل مطلب دور شوند و پراکندهگویی کنند.
رسانهها کتابهای دین را معرفی کنند
نویسنده «حکمت، عبرت و تربیت در نهجالبلاغه» ادامه داد: در اینجا باید به این نکته نیز اشاره کنم که مراکز فرهنگی کمتری برای ترویج و انتشار کتابهایی با موضوع امام زمان (عج) و ارسال آنها به مراکز تربیتی مانند مدارس علاقه نشان میدهند. رسانهها اعم از مطبوعات و صداوسیما نیز به روزهای ولادت و شهادت اهلبیت (ع)، اکتفا میکنند، در حالی که موضوعات دینی بهطور عام و مسالهای مانند امامت حضرت مهدی (عج)، بهطور خاص نیازمند توجه ویژه است.
مدیر مسئول نشریه «پیام سیاحت» افزود: «مهدویت» باید جزو برنامههای اساسی نویسندگان و رسانهها برای ترویج فرهنگ مهدویت برای شناساندن امام زمان (عج) در جامعه باشد. در دنیای کنونی که موجی از اختلافات دینی در حال گسترش است، این برنامه و ادامه آن میتواند تأثیر مناسبی در دنیا و در میان شیعیان و سُنی به جا بگذارد، البته این نکته را نیز نباید فراموش کرد، که برخی از سنیها امامت حضرت امام زمان (عج) را پذیرفته و به آن اذعان دارند.
نظر شما