مریم حقیقت، شاعر گفت: شعر رضوی مقولهای است که باید به شکلی کامل و همه سویه آسیبشناسی شود. وی اشاره کرد که شاعر آیینی باید از آیین و دین خود و همچنین به زندگی ائمه(ع) شناخت و اشراف کافی داشته باشد.
شاعر مجموعه شعر «کبوترنامه» ادامه داد: بسیاری از شعرهایی که میخوانیم نشانگر این است که شاعرانشان عشق به اهل بیت(ع) داشته اما شناخت کافی از زندگی آنها ندارند. گاهی در برخی شعرها شاهد اشتباهات فاحش تاریخی هستیم.
وی افزود: معتقدم هنوز بهترین راه ارتباط با مردم شعر است و اگر به زبان شعر با مردم سخن بگوییم آنها به دلیل پیشینه تاریخیشان بهتر میتوانند آن را درک کنند. هنگامی که هجمه تبلیغات مخالف به این وسعت وجود دارد شعر بهترین راه گریز از این بحران است.
این شاعر یادآور شد: در یکی از جشنوارههای مهم در زمینه شعر آیینی دیدم که یکی از ترانهسرایان و شاعرانی که در شبکههای اجتماعی ادعای برادری با خوانندهای مرتد را در خارج از کشور داشت، داور شده است. این در واقع سهلانگاری مسوولان است و باید جلو چنین پیشامدهایی را گرفت. متأسفانه از این نمونهها در کشور زیاد اتفاق میافتد.
مریم حقیقت شاعر و منتقد ادبی است. از وی تاکنون مجموعه شعرهایی چون «کبوترنامه»، «تا دست به واژهها میزنم میسوزد» منتشر شده است. مجموعه «کبوترنامه» این شاعر در چهارمین دوره جشنواره رضوی به عنوان کتاب سال انتخاب شد.
نظر شما