منیژه جانقلی، نویسنده کتاب «بهشت مسموم» گفت: فیلمنامه این اثر را نوشتهام و در صورت یافتن حامی مالی هستیم زیرا امکان سینمایی شدن را دارد.
وی درباره دلیل نوشتن این فیلمنامه توضیح داد: در تحقیقهایی که برای نوشتن کتاب «بهشت مسموم» داشتم، مطالب و اسناد بسیاری گردآوری کرده بودم که مجال انتشار در قالب آن کتاب را نیافته بود. بنابراین، تصمیم گرفتم خروجی دیگری هم در قالب فیلمنامه از این کتاب داشته باشم.
جانقلی با بیان اینکه کارگردان فیلم سینمایی «بهشت مسموم» هم پیدا شده است، افزود: طرح فیلمنامه مراحل پایانی ویرایش را سپری میکند و امیدوارم بتوانم حامی مالی خوبی برای سینمایی شدن آن پیدا کنم.
بهشت مسموم را انتشارات مرکز اسناد انقلاب اسلامی با شمارگان دو هزار و 500 نسخه، 272 صفحه، قطع رقعی و به بهای 70هزار ریال روانه بازار نشر کرده است.
این کتاب روایت داستانی از فاجعهای است که صبح هفتم تیرماه سال 1366 در شهر سردشت رقم خورد. در این روز نیروی هوایی عراق با سلاح شیمیایی چهار نقطه از شهر مرزی سردشت را بمباران کرد که در همان لحظه 110 تن به شهادت رسیدند و 8 هزار تن دیگر دچار مصدومیت شیمیایی شدند.
داستان «بهشت مسموم» از زمان دلبستگی جوان داروسازی به نام «حیدرعلی» آغاز میشود که دل در گرو دختر سنیمذهب و کُردنژاد سردشتی به نام «روژین» دارد. جانقلی این روایت عاشقانه را با حس انساندوستی این داروساز گره زده است. داستان درست زمانی با بمباران شیمیایی گره میخورد که حیدرعلی، به عنوان جوان عاشق در خیالات خود برای خواستگاری و عزمش برای ماندن بر سر عهد و پیمان ازدواج غوطهور است.
نظر شما