چهارشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۷:۱۱
برنامه‌های پنجگانه  اداره کل ارشاد استان قزوین تشریح شد/ رشد 78 درصدی نشر در استان قزوین

مهدی احمدی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین در نشست رسانه‌ای خود در اولین روز از برگزاری نمایشگاه کتاب، با ارائه آماری از کتاب‌های منتشر شده در سال 93 ، به تشریح برنامه‌های این اداره کل در نمایشگاه کتاب پرداخت.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، نشست رسانه‌ای دکتر مهدی احمدی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین در سالن نشست‌های استان شناسی بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران برگزار شد.

احمدی در ابتدای این نشست با تمجید از سیاست‌های فرهنگی دولت تدبیر و امید، انتخاب شعار «خواندن، گفت‌وگو با جهان» را برای بیست وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران بسیار مفید دانست و گفت: این شعار می‌تواند سدهای ناشکستنی و حریم‌هایی که تمدن‌های دنیای امروز را در مقابل یکدیگر قرار داده، هموار کند.

وی با اشاره به حضور 23 ناشر فعال در استان قزوین، افزود: اداره کل فرهنگ و ارشاد استان قزوین ارتباط مستمری با ناشران دارد و همواره بر نیازسنجی مخاطبان برای تولید آثارشان تأکید داشته‌ایم، چراکه معتقدیم با تعامل گروهی می‌توانیم نیازهای مردم استان و سایر مخاطبان را پاسخگو باشیم.

احمدی با ارائه آماری از کتاب‌های منتشر شده در سال 93 در استان قزوین گفت: در سال گذشته 364 عنوان کتاب در استان قزوین منتشر شد که از این میان 223 عنوان کتاب تألیفی، 141 عنوان آثار ترجمه‌ای بوده است. همچنین از آن میان 197 عنوان کتاب چاپ اول و 167 عنوان نیز چاپ مجدد بوده است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین تأکید کرد: قصد داریم تا یازدهمین نمایشگاه کتاب در استان قزوین راکه در سال  جاری برگزار خواهد شد، با نیازسنجی از گروه‌ها و طبقات مختلف استان و ارتباط با مهدهای کودک، کانون‌های پرورش فکری، مدارس، دانشگاه‌ها، مراکز علمی و عموم مردم در حوزه کتاب، برگزار کنیم.

وی در ادامه به تشریح برنامه‌های اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین در این دوره از نمایشگاه کتاب پرداخت و گفت: برنامه‌های ما در بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در 5 بخش مجزا ادامه خواهد داشت؛ در بخش اول که طی نشستی برگزار خواهد شد، به تحلیل شعار این دوره از نمایشگاه کتاب تهران با عنوان «خواندن، گفت‌وگو با جهان» خواهم پرداخت و بخش دوم برنامه‌ها به معرفی مشاهیر و مفاخر استان قزوین اختصاص خواهد داشت.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین افزود: ما در این نشست علما و ادبای تأثیرگذار استان قزوین را از سده‌های گذشته تا کنون مورد بررسی قرار می‌دهیم. افرادی چون علامه سید موسی زرآبادی، شیخ ابوالحسن رفیعی قزوینی، آیت‌الله حاج شیخ مجتبی قزوینی که از این دنیا رخت بربستند و همچنین افرادی مانند بهاءالدین خرمشاهی، کامران فانی، محمود دبیر سیاقی که همچنان از برکات حضور این عزیزاین بهره‌مند هستیم.

احمدی سومین برنامه این اداره کل در نمایشگاه کتاب را، معرفی صنعت چاپ و نشر استان قزوین عنوان کرد و ادامه داد: با توجه به اینکه استان قزوین یک شهرک صنعتی است، امیدواریم که با استفاده از این ظرفیت، در آینده‌ای نه چندان دور شاهد درخشش صنعت چاپ و نشر استان قزوین باشیم.

وی افزود: جناب آقای صالحی معاون محترم فرهنگی وزارت ارشاد در صحبت‌های اخیر خود از رشد 78 درصدی نشر در استان قزوین درسال 93 خبرداد، در حالیکه این آمار را در کمتر اسنتانی در کشور شاهد بود‌ایم.

معرفی مراکز علمی و دانشگاهی استان قزوین چارمین برنامه این اداره کل بود که احمدی در این رابطه گفت: وجود دانشگاه‌های بسیار تأثیرگذار در استان قزوین یکی دیگر از ویژگی‌های این استان است و پنجمین بخش از برنامه‌های ما نیز به معرفی جاذبه‌های تاریخی و گردشگری استان قزوین اختصاص دارد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین  در پایان اظهار امیدواری کرد: در مجموع امیدوریم که با ارائه این برنامه‌ها بتوانیم ظرفیت‌های فرهنگی موجود در استان قزوین را بهترین شکل معرفی کنیم.
 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها