چهارشنبه ۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۰:۵۹
برگزاری نشست «جهان متن و متن جهان» در شهر کتاب

هشتمین مجموعه درس‌گفتارهایی درباره‌ ناصر خسرو با عنوان «جهان متن و متن جهان» با سخنرانی دکتر مهدی محبتی در موسسه شهر کتاب برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) به نقل از ناصرخسرو را می‌توان نخستین شاعر ـ متفکر در تاریخ ادبیات فارسی دانست که به صورتی جدی و عمیق به زبان، ادبیات، شعر، نثر و رابطه‌ی آن‌ها با جهان و جامعه پرداخت و به‌تفصیل ارتباط سه‌گانه‌ی وجود ـ زبان ـ انسان را تبیین کرد و به‌ویژه از هماهنگی و یگانگی جهان متن و متن جهان پرده برداشت و به تبیین نقش اجتماعی شعر و شاعران، رابطه‌ی امر ادبی باقدرت سیاسی و دینی پرداخت و بهتر و گسترده‌تر از همه‌ی نام‌آوران اشتراک‌ها و تمایزات نوشته ـ گفته و نویسنده ـ شاعر را تفسیر کرد؛ نکته‌ها و تأملاتی که بعضاً بسیار بدیع و کمیاب است.

هشتمین مجموعه درس‌گفتارهایی درباره‌ ناصر خسرو در روزهای چهارشنبه دوم، نهم و شانزدهم اردیبهشت از ساعت ۱۶:۳۰ به «جهان متن و متن جهان» با سخنرانی دکتر مهدی محبتی اختصاص دارد که در آن به ابعاد و زوایای مختلف دیدگاه‌های ادبی ناصر خسرو پرداخته خواهد شد.

این درس‌گفتار در مرکز فرهنگی شهر کتاب واقع در خیابان شهید بهشتی، خیابان شهید احمد قصیر (بخارست)، نبش کوچه‌ سوم برگزار می‌شود.

 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها