نویسنده داستان های دفاع مقدس در آستانه هفتمین جشنواره سراسری داستان انقلاب معتقد است كه وجود بخش نوجوان در این جشنواره سبب آشنایی این گروه سنی با واقعیت های انقلاب می شود و به شناخت آن ها از رشادت های دلاورمردان عرصه دفاع مقدس كمك می كند.
وی تصریح كرد: در نظر گرفتن بخش نوجوان در این جشنواره این گروه سنی را نسبت به واقعیت های زمان انقلاب بیشتر آشنا می سازد و باعث می شود تا این گروه سنی نسبت به رشادت های دلاورمردان عرصه دفاع مقدس بیشتر آشنا شوند.
وی نقش نقد را در صیقل دادن ادبیات كشور تأثیرگذار دانست و گفت: وقتی اثری ادبی در بوته نقد قرار گیرد باعث پخته تر شدن آن می شود و به نویسنده كمك می كند تا ضعف های خود را بشناسد و درصدد رفع آن برآید. توجه زیادی كه در كشورهای خارجی نسبت به ادبیات وجود دارد به علت بحث هایی است كه منتقدین نسبت به آثار تولید شده دارند و این به تحرك و پویایی جامعه ادبی كمك میكند.
حسن بیگی برگزاری جشنواره های متعددی كه با مضمون انقلاب و توسط ارگان های مختلف برگزار می شود را در جشنواره زدگی مؤثر ندانست و گفت: ازدیاد این جشنواره ها اتفاقاً باعث می شود تا حضور حداكثری نویسندگان و مخاطبان را در این جشنواره های موضوعی داشته باشیم و برای نویسندگانی كه در چهارچوب انقلاب اثری دارند فرصت حضور به وجود آید.
نویسنده رمان «محمد (ص)» ادامه داد: كمتر نویسنده ای است كه به خاطر میزان جوایز جشنواره و مسائل مادی آن دست به قلم می برد؛ بلكه علاقه شخصی نویسندگان نسبت به موضوع جشنواره است كه سبب حضور آن ها شده است.
حسن بیگی نویسنده داستان های دفاع مقدس به سال 1336 در یكی از روستاهای شهرستان گرگان متولد شد. وی دارای مدرك كارشناسی ادبیات فارسی است. از جمله آثار وی می توان به رمان «محمد (ص)» ، «گلستان در آتش» بر اساس زندگینامه شهید باهنر، «رشتههای ماندگار»، «سال های بنفش»، «اسب سفید خالدار»، «پایان راه» و ... اشاره كرد.
مراسم اختتامیه و معرفی نفرات برتر هفتمین جشنواره سراسری داستان انقلاب (جایزه امیرحسین فردی) 16 اسفندماه در تالار مهر حوزه هنری برگزار می شود.
نظر شما