مدیرعامل مؤسسه خانه کتاب گفت: کتاب با مهرورزی رسانهها توسعه پیدا میکند.
جلیسه در این دیدار گفت: امروز کتاب چه در تولید محتوا و چه در کیفیت شرایط مطلوبی ندارد و اگر فضای خوبی بر اطلاعرسانی کتاب حاکم نباشد انواع و اقسام کتاب سازیها جای تولید کتاب خوب را میگیرد.
وی بابیان اینکه جای خالی نقد منصفانه حوزه کتاب این روزها احساس میشود خاطرنشان کرد: آنچه امروز بهعنوان نقد در فضای کتاب شاهدیم گاهی فضاسازیهای مسمومی است که بیشتر آسیبزننده است تا سازنده.
غلامی جلیسه بابیان اینکه کتاب و کتابخوانی همچنان مظلوم است گفت: این روزها همه خانوادههای ایرانی در تدارک استقبال از عید هستند اما آنچه باعث تأسف است این است که لباسفروشیها شلوغتر از کتابفروشیهاست.
وی بابیان اینکه در شرایط کنونی دلواپسان کتاب باید به دنبال ایجاد کمپینی با عنوان «امسال کتاب عیدی بدهیم» باشند افزود: باید برای خانوادهها در کنار کیف و کفش و لباس عید تهیه کتاب مناسب برای ایام نوروز دغدغه باشد.
مدیرعامل مؤسسه خانه کتاب بابیان اینکه در حوزه کتاب دغدغه وجود دارد اما همدلی نیست گفت: باید همه دغدغهمندان حوزه فرهنگ به این موضوع فکر کنند که چگونه میتوانیم یکقدم کتاب ایران را بهپیش ببریم.
مدیرعامل مؤسسه خانه کتاب با قدردانی از نگاه همدلانه خبرگزاری مهر به حوزه فرهنگ و کتاب گفت: مؤسسه خانهکتاب خانه خبرنگاران خبرگزاری مهر است و خانه کتاب، مهر خبرگزاری مهر را به دل دارد.
در ادامه این نشست ایمان شمسایی، مدیرکل اخبار داخلی و رئیس اتاق خبر خبرگزاری مهر بابیان اینکه توجه به فرهنگ از برنامههای اصلی و ماهیتی این خبرگزاری است گفت: نگاه خبرگزاری مهر نگاه توسعه محور به حوزه فرهنگ است و در این راستا تلاش شده است بدون ایجاد فضای هیجانی و غوغاسالارانه و تنها بر اساس رسالتی که بر دوش داریم ضمن بیان مشکلاتی که در حوزه فرهنگ وجود دارد از خبر بهعنوان عنصری سازنده و زاینده بهره بگیریم.
وی بابیان اینکه حوزه فرهنگ و کتاب در خبرگزاری مهر موضوع مهمی است افزود: تلاش شده است که کتاب بهعنوان محور مهم در دیپلماسی فرهنگی موردتوجه خبرنگاران و مدیران خبرگزاری مهر باشد.
در این دیدار که پیش از ظهر شنبه 16 اسفند انجام شد بر تعاملات دوجانبه خانه کتاب و خبرگزار مهر تأکید شد.
نظر شما