یکشنبه ۱۴ دی ۱۳۹۳ - ۱۷:۴۰
ضرورت ترویج فرهنگ کتابخوانی در جامعه

مدیر مرکز تخصصی موضوع شناسی گفت: کتاب وسیله انتقال افکار و اندیشه دانشمندان و فراگیری و پیشرفت علمی عموم مردم است.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) از قم، حجت الاسلام والمسلمین فلاح زاده در حاشیه بازدید از چهارمین نمایشگاه بین المللی کتاب حوزه دین که در ساختمان ناشران قم برپاست، گفت: کتاب وسیله انتقال افکار و اندیشه دانشمندان و فراگیری و پیشرفت علمی عموم مردم است و توجه دادن مردم به این فرهنگ، فواید فراوانی در پی خواهد داشت.

وی با تأکید بر این که طی سال، مسئله کتاب و کتابخوانی باید فرهنگ عمومی جامعه باشد گفت: به دلیل برخی غفلت ها، ممکن است افراد از کتاب و کتابخوانی فاصله بگیرند و برپایی چنین نمایشگاه هایی در مردم برای کتاب خواندن ایجاد انگیزه می‌کند.

مدیر مرکز تخصصی موضوع شناسی افزود: اگر در عرضه کتاب ها، تخفیف وجود داشته باشد، افراد علاقه مند به کتاب و کتابخوانی که توانایی خرید کتابهای گرانقیمت را ندارند، می توانند کتابهای مورد نظرشان را خریداری کنند.
وی ضرورت دیگر برپایی نمایشگاه کتاب را آشنایی مردم با کتب مختلف عنوان کرد و گفت: ممکن است برخی افراد انگیزه یا فرصت کافی و اطلاعات چندانی از کتابها و محل عرضه موضوعات مختلف کتاب را نداشته باشند. از این رو این تمرکز مراکز نشر کتاب، می‌تواند کمک زیادی در این عرصه داشته باشد.

حجت الاسلام والمسلمین فلاح زاده افزود: زمانی که ناشران مختلف در یک محل جمع می شوند و محصولات خود را عرضه می کنند، افراد با منشورات جدید آشنا می شوند.

وی در پایان افزود: امید است افرادی که دست‌اندرکار فعال سازی نمایشگاه های کتاب و عمومی کردن فرهنگ کتابخوانی هستند، در این راه پیوسته حضور داشته باشند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها